1. Nov 26 2013

  Angoragarn-produksjon i media!

  Den siste uken har det vært mye fokus i media på den grusomme behandlingen angorakaniner får ved enkelte fabrikker i Asia.

  Det har sirkulert en rystende video der angorakaniner blir bundet fast og pelsen deres nappes av. Dette har satt en real støkk i mange, og flere ledende klesdesignere, som for eksempel svenske Acne, valgte å trekke alle angoraplagg fra sine butikker. I tillegg har redaktører i flere store norske motemagasiner gått ut og sagt at de heretter ikke vil vise angoraplagg i sine blader.

 2. Nov 21 2013

  Tjorven 1 - designet av Tjorven garn

  Tirsdag 19. november hadde vi lanseringsfest for heftet vårt, og fra og med onsdag 20. november har dette vært til salgs i butikken.

  Vi er svært stolte over sluttresultatet og deler her bilder av alle modellene! Bildene er tatt i vårt nærmiljø, nemlig de vakre gatene på Majorstua.

  Du kan også komme innom oss og se alle plaggene, da vi har de utstilt slik at man kan kjenne og føle på den gode kvaliteten.

  Tjorven 1 inneholder enkle oppskrifter på alle modellene vist nedenfor, og koster 80 kr. Velkommen innom!

   

 3. Nov 18 2013

  Lanseringsfest - endring av adresse!

  I morgen, tirsdag 19. november, er det endelig klart for lanseringsfest og vi gleder oss masse!

  Pågangen har vært upåklagelig og vi har allerede solgt mange billetter! I den forbindelse støtte vi på et lite problem... Lokalet vi i utgangspunktet hadde leid viste seg å være for lite! Derfor måtte vi hive oss rundt, og heldigvis klarte vi å finne et nytt lokale som var stort nok, som var ledig og som ikke lå langt fra det opprinnelige lokalet.

 4. Nov 12 2013

  Lanseringfest for heftet vårt; Tjorven 1!

  I dag var endelig heftet vårt, Tjorven 1, ferdig! Det kom rykende ferskt fra trykkeriet og om vi får si det selv; dette var stas!

  Heftet er sprekkfullt av kule, klassiske og enkle modeller - alle designet av oss som jobber hos Tjorven garn. Vi har også vært så heldige å få med oss flinke designere, som Tine Solheim og Kristin Wiola, som bidragsytere med flotte plagg!

 5. Nov 1 2013

  Tjorven garn på Morgennytt på NRK1!

  Vi håper noen av dere fikk med seg at vi var med i Morgennytt på NRK1 idag morges! Der snakket vi om hvilke trender som utpeker seg innen strikk akkurat nå, og hvilke garntyper som er mest etterspurt nå om dagen.

  Ikke glem at vi har 10 % rabatt på alt garn i butikken i hele dag, fredag 1. november!