Gratis oppskrift fra Sandnes garn!

Sandnes garn deler en gratis oppskrift hver måned, og oppskriften for februar er denne søte jakken med sjalskrage og raglan til barn. Jakken passer både til gutt og jente, og har en spennende strukturstrikk. Den kommer i størrelse 2-12 år, og strikkes i Smart.

 

Juliagenseren fra iiS og Sandnes garn

iiS of Norway FOR SANDNES GARN Sandnes Garn presenterer Siv Elise Seland, en lokal designer fra Jæren som står bak merkene iis Woodling og Little Mountains. Hun har en stor pasjon for strikk, og det preger hennes kolleksjoner med strikket ferdigvare. Hun har i samarbeid med Sandnes Garn laget en strikkeoppskrift til en av hennes populære ferdigstrikkede plagg; «Julia Genseren». Genseren er strikket i Silk Mohair, og her er det kun fantasien som setter grenser for fargekombinasjoner. 

 

Nytt dukkehefte fra Sandnes garn!

Sandnes garn har kommet med et nytt temahefte; "Tema 54 Dukke" er breddfullt av bedårende små dukkeklær med imponerende detaljer! Her finner du blant annet Nancykofter, Puttykjoler- og jakker, og andre søte kjoler, jakker, gensere og kyser. Vi falt spesielt for den herlige "Bamsedressen" og håper den kommer som oppskrift til baby også ;) Klærne er laget i str. 40-45 cm og 45-50 cm, og egner seg dermed også til prematur! For å se alle modellene fra heftet; klikk her!

 

 

Nye farger i Sisu!

Det er alltid spennende å se hvilke nyheter som kommer når man går inn i et nytt år! Nå har vi fått inn flere fine farger i Sisu fra Sandnes garn; to fine lyse beigefarger, en lys syrinfarge og en dus grønn. Fargene er delikate og passer fint sammen med de andre fargene som allerede finnes i sortimentet! De nye fargene er allerede på plass i hyllene våre, og i nettbutikken!

 

 

Nytt garn: Lun Ull fra Sandnes garn!

Vi skifter ofte ut deler av sortimentet vårt. Siden vi har begrenset med plass så må vi være knallharde på at dersom en kvalitet ikke selger nok, så må den vike plass til noe annet. Nå har vi fått inn Lun Ull fra Sandnes garn; et 100 % merinoull-garn der tråden er én-trådet og med en glatt og myk tekstur. Dette er en videreutvikling av Hanneli-garnet, som gikk ut av produksjon i mai, og som noen av dere kanskje har vært borti før. Garnet strikkes på pinne 5. 

 

Oppskrift på Mio-genser er klar!

Vi så et bilde av en lignende genser som denne fra Maiami Berlin på Instagram, og elsket den!

Vi har derfor laget vår egen versjon og oppskriften er endelig klar. Vår modell er strikket i Ingenua fra Katia, og er et rimelig prosjekt; garnprisen er kr. 474. Genseren blir fluffy, myk og lett og er et enkelt nybegynnerprosjekt!

Ingenua finnes i mange lekre farger, så her er det fritt fram å velge de fargene man synes er aller finest, og lage sin egen unike kombinasjon!

 

Garnnøste i sølv fra Tiffanys!

Det er lov å sikle litt ekstra på dette lekre garnnøstet - som er en del av en spesialkolleksjon fra det amerikanske luksusmerket Tiffany's.

Mer om kolleksjonen leser du hos Min Mote her!

Dette lekre garnnøstet i sølv er en del av en kolleksjonen "Everyday Objects" som nylig ble lansert, men til en pris av $9000 (ca. 73.000 kr) så er det nok ikke noe de fleste av oss kan ta seg råd til. Men vi må innrømme at det ser superlekkert ut, om enn noe upraktisk å strikke med!

 

Tjorvens handlenett!

Har du sett de nye handlenettene våre? Store og holdbare handlenett med plass til mye - et miljøvennlig alternativ til plastposene vi omgir oss med! 

Perfekte til strikketøyet, på handletur i matbutikken, på weekendtur der du bare skal ha med det mest nødvendige, til treningstøy - you name it... De koster bare 15 kr pr stk og kan brukes igjen og igjen... og igjen!

De måler 45 x 12 x 32 cm, og har dermed plass til mye. Bli med på den grønne bølgen du og! 

 

 

Fine enkeltoppskrifter fra Sandnes!

Det er enda noen måneder igjen til jul, men hvorfor ikke starte allerede nå med julestrikken? Vi har fått inn flere fine enkeltoppskrifter fra Sandnes garn som er fine småprosjekter å pusle med fram mot vinteren.

 

ROSA SLØYFE 2017

Line Langmo fronter Rosa sløyfe-aksjonen 2017 med sitt eget garn; Line Langmo Påfugl – et superpopulært, luftig og lekkert garn i luksusmohair med høy trendfaktor. Nå ønsker hun å inspirere hele strikkefolket til å kaste seg på pinnene og strikke årets desidert lekreste – og kanskje viktigste plagg – en Rosa sløyfe genser – eller fler!

 

Sider