Fine enkeltoppskrifter fra Sandnes!

Det er enda noen måneder igjen til jul, men hvorfor ikke starte allerede nå med julestrikken? Vi har fått inn flere fine enkeltoppskrifter fra Sandnes garn som er fine småprosjekter å pusle med fram mot vinteren.

 

ROSA SLØYFE 2017

Vi har endelig fått inn Line Langmo Påfugl i rosa nr. 7916 - den fine rosafargen som er spesielt utviklet til årets Rosa Sløyfe-aksjon!

Garnet koster 69 kr pr nøste, og 5 kr av hvert solgte nøste går til Brystkreft-saken og forskning på senskader etter brystkreft­behandling. Du får det også i vår nettbutikk.

 

Nytt garn: Fat Faerytale!

Vi har fått et nytt garn i hyllene våre; Fat Faerytale fra Du Store Alpakka!

Som navnet tilsier så er dette en tykkere utgave av klassikeren Faerytale, som allerede har vært i hyllene våre i mange år. Fat Faerytale er i 100 % børstet alpakka. Det er supermykt og bløtt, og er kløfritt! En stor fordel når man skal ha et strikket plagg rett mot huden. Garnet er svært lett og vil derfor gi lette og komfortable plagg.

 

 

Mer strikkeinspo!

Tidligere i år publiserte vi en artikkel med masse strikkeinspo, og det er mange som har latt seg inspirere til å lage noe spennende etter å ha lest denne. Derfor vil vi igjen dele god inspirasjon som kan hjelpe deg til å finne et nytt prosjekt for høsten! 

 

Tema 51: Norske Ikoner fra Sandnes garn

Det har kommet et nytt "Norske Ikoner" hefte fra Sandnes garn, og det er spekkfullt av fine gensere og kofter til dame, herre, baby og barn! Alt på ett brett der altså.

Flere av modellene har navn etter steder i Norge og hele heftet bærer selvsagt preg av det typiske norske. Her er det blant annet oppskrift på både Haukeligenser og Nancygenser til barn, strikket i henholdsvis Tynn Alpakka Ull og Smart. Alle modellene er laget i de mykeste, varmeste og fineste garnkvalitetene fra Sandnes garn!

Se alle modellene her!

 

Nyheter til dame fra Sandnes garn

Et nytt og delikat damehefte fra Sandnes garn er nå kommet - 1717 Silke er et hefte som inneholder feminine og delikate plagg til dame. I dette heftet finner du gensere, ponchoer, lette jakker og fine hverdagsgensere. 

Plaggene er strikket i blant annet Silk Mohair, Tynn Line, Alpakka Silke og Tweed. 

Vi har både garn og oppskrift i vår butikk, og nedenfor ser du et utvalg av oppskriftene i heftet (ved å klikke på et bilde blir du ledet til Sandnes garn sin nettside)

 

 

Nytt barnehefte fra Sandnes garn!

Høstens nye barnehefte fra Sandnes garn er kommet - det heter 1718 Mykt til barn og inneholder masse fine plagg til barn som passer perfekt til årstiden vi nå går inn i. Her finner du jakker, gensere, kjoler, skjørt og luer. Striper, fletter, patent, raglan - teknikkene er mange og allsidige! 

Plaggene er strikket med Børstet Alpakka, Merinoull, Alpakka Ull med flere. Plaggene passer til variert bruk, og våre tanker går til turer i skogen med en soppkurv i armkroken :)

 

Bilfri markedsdag 2017

Hvert år arrangerer Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening to markedsdager, en på våren og en på høsten. Vi er nå klare for høstens bilfrie markedsdag, lørdag 16. september!
Hegdehaugsveien og Bogstadveien med sidegater tar da i mot over 100 000 besøkende som kan nyte butikkene også på gateplan, med boder, liv og røre. Gatene holdes trikk- og bilfrie fra 09:00 – 17:00. 

 

Nyheter fra Sandnes garn!

Sandnes garn har kommet med et nytt hefte til dame, som heter 1715 Alpakka. Her finner du mange fine oppskrifter til dame, som jakker, skjerf og gensere i mange ulike teknikker. Alle plaggene er strikket i enten Alpakka Ull, Tynn Alpakka Ull, Tynn Silk Mohair, Alpakka, Mini Alpakka, Tweed og Merinoull.

Dette sier de selv om heftet:

 

Sider