Romjuls- og nyttårssalg i nettbutikken!

Vi skal gjøre plass til nye og spennende garnkvaliteter i nettbutikken, og da må andre kvaliteter vike. Nå selger vi ut enkelte Drops-kvaliteter til halv pris! 

Garntypene du nå får 50 % rabatt på er Safran, Muskat, Cotton Light, Belle, Delight, Alaska, Baby Alpaca Silk, Kid Silk, Cotton Merino, Flora og Polaris!

Klikk her for å gå til salget!

 

DROPS Alpaca Party er i gang!

Som alltid er årets tre siste måneder viet til DROPS Alpaca Party; det årlige og svært populære alpakkasalget til Drops. Salget er i gang, med hele 30 % rabatt på all alpakka fra Drops!

 

Utgåtte farger til 40 % rabatt!

Fargeutvalget i de ulike garntypene fra Sandnes Garn endrer seg noen ganger i året, og derfor kan vi nå tilby dere hele 40 % rabatt på utgåtte farger i følgende garnkvaliteter: Mini Alpakka, Alpakka, Alpakka Ull og Tynn Alpakka Ull! 

 

* tilbudet varer så langt lageret rekker

 

Vi endrer varesortimentet!

Vi har valgt å ta inn mange nyheter denne sesongen, og med noe begrenset plass i butikken så betyr det at noen kvaliteter derfor må vike for de nye.

En av de vi nå tar ut er Fur Wool fra Erika Knight, et stilig og tykt garn med pelslignende utseende. Før-pris var kr. 167 - nå selges det for kun kr. 84 pr nøste!

Vi selger også ut garnpakker til Kira-jakken fra Tjorven 5 til kun 400 kr pr garnpakke i nettbutikken! Før pris kr. 1785! Begrenset antall!

 

Ikke glem at vi har salg i nettbutikken!

Har du fått med deg salgsdelen i nettbutikken vår? Her har vi til enhver tid salg på diverse varer, og det kan være verdt å kikke innom ved jevne mellomrom, da vi ofte legger til nye ting!

 

Her er noe av det du får til redusert pris akkurat nå! Klikk på bildene for å gå direkte til produktet.

 

 

DROPS Merino Mania er her igjen!

Nå har Merino Mania startet igjen, hvilket betyr at du får 25 % rabatt på fire flotte merinokvaliteter fra Drops. Tilbudet gjelder Baby Merino, Big Merino, Cotton Merino og Merino Extra Fine og varer til og med 7. oktober.

 

Baby Merino - før kr. 31 - nå kr. 23

Big Merino - før kr. 31 - nå kr. 23

Cotton Merino - før kr. 34 - nå kr. 26

 

Sider