Vi endrer varesortimentet!

Vi har valgt å ta inn mange nyheter denne sesongen, og med noe begrenset plass i butikken så betyr det at noen kvaliteter derfor må vike for de nye.

En av de vi nå tar ut er Fur Wool fra Erika Knight, et stilig og tykt garn med pelslignende utseende. Før-pris var kr. 167 - nå selges det for kun kr. 84 pr nøste!

Vi selger også ut garnpakker til Kira-jakken fra Tjorven 5 til kun 400 kr pr garnpakke i nettbutikken! Før pris kr. 1785! Begrenset antall!

 

Ikke glem at vi har salg i nettbutikken!

Har du fått med deg salgsdelen i nettbutikken vår? Her har vi til enhver tid salg på diverse varer, og det kan være verdt å kikke innom ved jevne mellomrom, da vi ofte legger til nye ting!

 

Her er noe av det du får til redusert pris akkurat nå! Klikk på bildene for å gå direkte til produktet.

 

 

DROPS Merino Mania er her igjen!

Nå har Merino Mania startet igjen, hvilket betyr at du får 25 % rabatt på fire flotte merinokvaliteter fra Drops. Tilbudet gjelder Baby Merino, Big Merino, Cotton Merino og Merino Extra Fine og varer til og med 7. oktober.

 

Baby Merino - før kr. 31 - nå kr. 23

Big Merino - før kr. 31 - nå kr. 23

Cotton Merino - før kr. 34 - nå kr. 26

 

Drops parpinner til gi-bort pris!

Vi har funnet en del Drops-parpinner fra deres forrige pinnekolleksjon på lageret vårt og selger nå disse ut til kun 5 kr pr par! Vi har også noen rundpinner i plast i 10 mm.

Disse er i stål og bambus, og IKKE i aluminium og bjørk som dagens parpinne-kolleksjon fra Drops. Derfor er disse pinnene både myke og holdbare, og til den prisen er det ikke mye å tenke over; her er det bare å oppdatere pinnelageret sitt! Alle pinnene er 35 cm lange. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker!

 

 

DROPS Alpaca Party!

Husk at det er Alpaca Party i regi av Drops ut året! Det betyr at du får 25% rabatt på alle alpakkakvalitene deres - dette inkluderer Alpaca, Baby Alpaca Silk, Lima, Nepal, Andes, Lace, Air, Cloud, Alpaca Bouclé og Brushed Alpaca Silk! Tilbudet gjelder selvsagt også i nettbutikken!

 

* vi tar forbehold om utsolgte varer i tilbudsperioden!

 

Movember: få herreoppskrifter til en tier!

November er 'movember'-måned, og menn lar barten gro for å sette fokus på menns helse. En flott sak for våre flotte menn! 

I den anledning får du nå alle herreoppskriftene fra heftene våre til kun en tier (full pris er kr. 25). Vi kommer til å lage flere herremodeller i framtiden, men foreløpig har vi disse fire:

 

- Aran herregenser

- Herregenser med perlestrikk