Strikkebilag i KK nr. 03/16

Vi har bidratt til flere av de store strikkespesialene som KK har hatt de siste årene, men dette var første gang en av våre design havnet på forsiden!! Stor stas! 

Vi bidro med ulike design fra Tjorven 5 og oppskriften kunne man finne i bladet, sammen med mye annet lekkert fra andre flinke strikkedesignere.

 

 

www.minmote.no - 22.05.2015

Da stylist og blogger Line Langmo delte oppskriften på sin versjon av en populær genser fra merket Free People på bloggen sin i våres, tok det helt av! "Alle" strikker nå sine bloggergensere, i alle farger og varianter. Line er kunde hos oss, og garnet til genseren kommer fra våre garnhyller. I den anledning ville VG's MinMote ha et ord med oss, i anledning den store interessen for denne kule genseren.

 

 

Fjordingen - 18.09.2014

I forbindelse med Stena Lines strikkecruise 7.-9. oktober, ble initiativtager Jorun Erdal intervjuet av lokalavisen Fjordingen fra sin hjemby Stryn! Tjorven garn deltar med pop-up-butikk og foredrag ombord!

Les hele artikkelen her: http://www.fjordingen.no/incoming/article10137725.ece 

 

KK Strikk - KK nr. 37, 2014

For andre gang var vi så heldig å få våre egne design på trykk i det populære magasinet KK! Denne gangen i KK's strikkebilag inni bladet i KK nr. 37, 2014.

Vi hadde hele fem design alle fra det nye heftet vårt Tjorven2!

 

 

minmote.no - 16.10.2012

I forbindelse med strikkebølgen som skyllet over landet høsten 2012, hadde VGs moteside www.minmote.no en artikkel om alle de unge som nå kastet seg over pinnene!

I den forbindelse tok de blant annet turen innom oss. Hele artikkelen kan du lese her!

 

 

KK nr. 03/2014 - egne oppskrifter

Med jevne mellomrom så har KK flotte strikkeoppskrifter i bladet, og i utgave nr. 03/2014 var vi så heldige å være en del av deres store strikkebilag!

Vi presenterte fire flotte oppskrifter, og dette var veldig stas for oss å få være en del av!

 

  

Den populære Miajakken fra heftet Tjorven 1 i KK

 

 

 

aftenposten.no - 14.10.2012

Vi hadde besøk av en journalist fra Aftenposten, som tok turen innom en travel dag i oktober 2012.

Avisen tok en prat med daglig leder, Tina Østby om den store strikkeinteressen, Skappelgenseren, Mariusgenseren og strikkedilla som ingen ende vil ta!

 

Les hele artikkelen her!

 

 

NRK1 - Morgennytt - 01.11.2013

I forbindelse med Nasjonal Strikkekveld, som ble arrangert natt til 2. november 2013, hadde vi besøk av et tv-team fra NRK1 Morgennytt, som kom innom for en prat om garn og strikkeinteressen som bare ser ut til å øke!

 

Se innslaget her! (spol frem til 22:30 for å se innslaget med oss!)

 

 

Sider