Vi tilbyr studentrabatt - slik er vår policy

Vi har i flere år tilbudt 10 % avslag til alle studenter som handler hos oss, en såkalt studentrabatt. For å være helt klare på hvorfor og hvordan vi ønsker at studentrabatten skal fungere, så får du en liten gjennomgang her:

 

  • kunden får 10 % rabatt på hele kjøpet 
  • studentrabatten gjelder ikke på allerede rabatterte varer
  • kunden får studentrabatt kun ved fremvisning av gyldig studentkort og bevis for at årets semesteravgift er betalt
  • vår øvre aldersgrense for retten til studentrabatt er 35 år
  • studentrabatten får du hos Tjorven garn og Tjorven & Friends

 

Det er viktig å forstå at studentrabatt ikke er en plikt for noen å tilby, men et hyggelig tilbud vi ønsker å gi til unge og ferske studenter. Flere av oss som jobber hos Tjorven garn har vært eller er studenter! Vi vet at studentlivet innebærer dårlig råd, ofte trange hybler uten privatliv eller små leiligheter på 18 kvm, middager bestående av pasta eller nudler, kveldsjobbing for å få endene til å møtes i tillegg til heltidsstudier, en sekk med skittentøy hjem til mor i helgene fordi man ikke har tilgang på egen vaskemaskin, lange dager med forelesninger og så mer studier på kvelden. Hun eller han som har flyttet hjemmefra, enten nylig eller for flere år siden for å få den utdanningen man har drømt om. Kunden som har så dårlig råd, men som allikevel unner seg deilig garn i nydelige farger, fordi strikking gir en avkobling og ro som man har så godt av i en travel studietid. Det er disse menneskene vi ønsker å hjelpe med et lite, men hyggelig prisavslag.

Derfor setter vi pris på at dere viser forståelse for at vi har satt en øvre aldersgrense på 35 år, og krever at du kan vise at du har betalt semesteravgiften din :)

 

Velkommen til oss - student eller ei! :)