Nye bøker er nå i butikk!

Vi har fått inn flere nye bøker, og de er virkelig verdt en titt...!

 

Mer Skappelstrikk

Endelig er den nye boken med Skappelstrikk her! Oppskriftene i denne boken har et større spenn i både stil og vanskelighetsgrad enn i den forrige boken, men opskriftene er fortsatt herlig enkle! Alle oppskriftene er illustrert med flotte bilder, detaljerte beskrivelser og tydelig merking av vanskelighetsgrad. Boken er lekkert designet og utstråler ekte strikkeglede, noe Dorthe Skappel har vist at hun innehar ved flere anledninger. De flotte bildene er tatt av fotograf Agnete Brun med Skappelfamilien som modeller. Illustrasjonen i boken er tegnet av Dorthe selv.

Om du er nybegynner, eller Skappel-fan er dette en bok du MÅ ha i samlingen din! Boken koster 389 kr, og du får den hos Tjorven garn, og i nettbutikken vår her!

 

      

Et utvalg bilder fra boken 'Mer Skappelstrikk'

 

Stilfull strikk - en bok av Lene Holme Samsøe

Lene Holme Samsøe lager alltid delikate design og denne boken er intet unntak! Hun er en erfaren strikkedesigner og har gitt ut flere bøker de senere årene. Her får du 25 lekre oppskrifter på moderne og tidløse strikkeplagg! Plaggene varierer fra litt kompliserte for den drevne strikkeren, til helt enkle som passer for alle. Boken er full av flotte og delikate bilder, samt målskisser til de fleste oppskriftene. Her finner du deilige gensere, jakker, topper og ponchoer, samt sjal, luer og votter i hullmønstre, fletter og boblemønstre.

Stilfull strikk koster 339 kr og er å få hos Tjorven garn og i nettbutikken nå!

 

     

 

Islandsk Strikk

Klassiske islandske plagg er i vinden, og den vakre islandsgenseren passer perfekt i et røft, nordisk klima.

Islandsk Strikk er en bok med 60 tradisjonelle, men moderne oppskrifter for dame, herre og barn. Boken inneholder flere varianter av den klassiske islandske genseren, men også tilbehør som sokker, votter og skjerf.

Oppskriftene i boka er fra 50-tallet og fram til i dag, og er laget i samarbeid med den eneste garnprodusenten på Island; Istex. Idag opplver garnprodusenten et stort oppsving, noe den tradisjonelle genseren kan ta mye av æren for!

Islandsk Strikk koster 349 kr, og du får den hos Tjorven garn nå, og i nettbutikken vår her!

 

      

Et lite utvalg bilder fra boken Islandsk Strikk