Nytt herrehefte fra Sandnes garn!

Endelig kom det en ny herrekolleksjon!

Herrene er ikke akkurat bortskjemte med strikkeoppskrifter, da det som regel er dame-, barn- eller babyplagg som lanseres. Men her har Sandnes garn virkelig slått på stortromma og lansert et hefte som heter "Mr." - full av lekre gensere, jakker, luer og skjerf til mannen i våre liv! 

 

    

Biilder fra heftet lånt av Sandnes Garn

 

Plaggene er strikket i gode og holdbare kvaliteter og fargene går i nøytrale naturtoner som kan passe alle. Plaggene er strikket i blant annet Peer Gynt, Mini Alpakka, Tweed, Merinoull og Sisu for å nevne noen! Fargeutvalget er stort i alle variantene, så her er det bare å la kreativiteten få fritt spillerom og kreere sin egen spesielle genser til en mann man vil vise at man setter pris på!

 

    

Bilder fra heftet lånt av Sandnes Garn

 

Sandnes garn sier det best selv, med tanke på idéene bak designene: "Vi har latt oss inspirere av klassiske design og tidløs Cambridge-eleganse. Disse garderobefavorittene fungerer like godt i by som på bygd, da de kan styles inn i det meste. Her har du mulighet til å skredderstrikke plagg til din favorittmann. Liker han shapen ettersittende eller oversize? De fleste menn er bevisste på hvilket snitt som kler dem. Nå har du mulighet til å gi han akkurat det han vil ha. Ta målband og strikkepinner fatt!"

 

Vi er enig - ta strikkepinnene fatt! :)