Boksignering med Tora Berger!

Dette er spennende dere...!

Neste lørdag får vi besøk i butikken av skiskytterdronningen Tora Berger!! Hun kommer for å signere sin nye strikkebok "Strikk med Tora" og vi gleder oss masse!

 

Sted: Tjorven garn - Valkyriegata 17

Dato: lørdag 5. november

Tid: kl. 12.15

 

"Alle kjenner skiskytterdronningen Tora Berger. En eventyrlig karriere teller to OL-gull, åtte VM-gull og 28 seirer i verdenscupen. Men visste du at hun er minst like god til å strikke som til å gå fort på ski og treffe blink? I denne flotte og personlige strikkeboka har Tora laget alle oppskriftene selv. Hun presenterer blant annet en kolleksjon med supporterstrikk bestående av nikkers til barn, gensere, luer og pannebånd, strømper og buffer til hele familien, sitteunderlag og termostrekk.

Boka inneholder 40 oppskrifter i kategoriene hyttestrikk, utestrikk, hundestrikk og barnestrikk, for å nevne noe. En bok full av inspirerende oppskrifter til både store og små prosjekter, ispedd gode strikke- og sportsminner fra Toras lange karriere.

Tora Berger er en av de største og mest folkekjære sportsprofilene Norges har sett de siste ti årene. Hun jobber nå med rekruttering for Skiskytterforbundet -- når hun ikke er hjemme på Meråker med mann og barn og skaper nye strikkekreasjoner."

 

Beskrivelse fra Gyldendal Forlag

 

 

 

 

Kom innom oss lørdag 5. november, møt Tora Berger og kjøp en signert utgave av boken "Strikk med Tora" - en nydelig bok full av inspirerende strikkeoppskrifter!