Ukens ansatt: Emily Østby!

Vi er allerede i gang med å presentere våre ansatte, og lar dere bli litt bedre kjent med de ansiktene dere møter når dere kommer til oss!

 

Turen er kommet til Emily, vår assisterende butikksjef hos Tjorven garn! Emily er på jobb hver dag året igjennom og har vært hos oss i mange år, så de aller fleste har nok sett henne når dere er og handler hos oss. 

Emily er en hardtarbeidende, strukturert og kreativ jente på 29 år, som holder fortet når daglig leder ikke er på jobb. Hun er et multitalent som, i tillegg til å jobbe i butikken, også holder styr på de ansatte, gjør innkjøp, er med på å bestemme nyheter som skal tas inn, designer nye modeller til heftene våre og er en massiv problemløser for alle oss andre (når noe klusser seg til eller vi har spørsmål, er det alltid henne vi henvender oss til, noe som kan bli mye til tider - beklager Emily, men du har svaret på alt!). I tillegg er hun 'mamma' til hunden Tassen, en nydelig liten pomeranian som også får mye kos og oppmerksomhet. Emily er også svært glad i å reise og har til tross for sin unge alder, allerede besøkt de fleste verdensdelene opptil flere ganger!

 

Emily ble introdusert for strikking av tanten sin da hun var syv år gammel, og siden da har det blitt mange prosjekter. Som for de fleste andre er strikkingen litt sesongbasert, så i vinterhalvåret går det fort med rundt 15 timer i uka til hobbyen. Akkurat nå strikker hun på en Hanneli-modell som skal brukes som utstilling i butikken, samt et par andre egenkomponerte prosjekter. Videre planlegger hun å lage en oversize genserkjole i vårt nyeste tilskudd på garnfronten; Lett Lopi! Denne gleder vi oss til å se, kanskje en ny bestselger er i anmarsj?

Alle har sine favoritter, og for denne jenta er det garn som kun inneholder naturlige fibre og som holder seg godt i fasong, selv etter mye bruk som gjelder. Hun nevner Mohair Luxe og Mila fra Lang yarns, og Lett Lopi fra Istex som noe hun ville anbefale videre til andre. I pinneverdenen er det metallrundpinnene fra Addi og strømpepinner fra Symphonie hun holder en knapp på som sine go-to pinner. Inspirasjon finner hun på nettet eller Pinterest, men også ved de skiftende sesongene.

 

Emily har som sagt vært hos oss i mange år, og kjenner bedriften og butikkene ut og inn. Det er kanskje ikke så rart, hun har nemlig tråkket rundt her siden barndommen. Hun er den mellomste datteren til daglig leder Tina Østby, som startet opp Tjorven i 1996. Og når hun blir spurt om hva som er det beste med å jobbe hos Tjorven, så trekker hun fram det at hun får muligheten til å jobbe med mamma og begge søstrene sine hver dag (storesøster er leder for nettbutikken, mens lillesøster for tiden er i mammapermisjon). I tillegg er det ikke til å komme unna at arbeidsmiljøet hos Tjorven er svært godt, vi er en veldig fin gjeng med ansatte som stortrives sammen, så hun synes det er gøy å gå på jobb - og sånn skal det være! I tillegg liker hun godt utfordringene ved å bidra til å at Tjorven utvikler seg i en positiv retning, med de endringer og justeringer som må til i forhold til varesortiment og ulike aktiviteter. 

 

Dere kan regne med å se Emily i butikken i mange år framover, og det er vi glad for! En solid kaptein for Tjorven-skipet :)