Tjorvens julegavetips!

Med bare 10 dager igjen til jul kan det være lett å kjenne på stresset om ikke julegavene er i boks ennå; enten om du skal ferdigstille et plagg som skal ligge under treet eller du skal handle inn en spesiell gave til en du er glad i. 

Derfor vil vi hjelpe deg litt på vei, og kommer her med noen gode julegavetips! 

 

TJORVEN GARN - i garnbutikken finner du mye inspirasjon til både små og store strikkeprosjekter, samt andre småting en som er glad i å strikke vil sette pris på! 

  

En lue er et perfekt lite små-prosjekt som kun tar noen dager å fullføre! Vi har strikket opp flere luer i forskjellige teknikker og garn; her er det brukt LettLopi, Angora og kasjmir. Vi har garn og oppkrift! Til de minste har vi Barnas Strikkepakke fra Sandnes garn - et søt boks som inneholder to garnnøster, strikkepinner og et hefte med strikkeskole!

Andre gavetips fra garnbutikken er garn, strikkepinner, maskemarkører, pinnemålere - eller kanskje det beste; hvis du ikke vet hva mottaker ønsker seg, hva med et gavekort? Du bestemmer beløpet selv, og gavekortet er gyldig i ett år.

 

TJORVEN NÅL & TRÅD - i sybutikken vår har i hundrevis av artikler! Ikke bare knapper, sytilbehør, strikkepinner, bøker og bånd - men også perfekte gaveartikler!

  

Dersom du ikke er strikkekyndig, men allikevel vil gi en flott strikket gave, så har vi ferdigstrikk! Klassikere som Mariusgensere i flere farger, deilige kasjmirjakker og Setesdals-votter! 

 

 

Til baby har vi Mariusluer og Mariusvotter i ull. Vi har også Mariusluer til voksen! Og fine servietter med Mariusmønster fra Eyepoc.

 

 

Søte kopper med garn- eller Mariusmønster! Da trenger du noe å ha oppi koppen også; vi har strikkekaffe! Kommer i gavepose med sjokolade.

 

  

Vi har mange ulike bøker! "Strikking for nybegynnere" er en bok full av gode tips og triks, mens Marius Hyttebok er også et fint gavetips! Den nye Strikkedagboka, som er et samarbeid mellom fire flinke strikkedesignere, er også full av flotte design! Vi har bøker fra Kristin Wiola, Tine Solheim, Skappelstrikk, diverse koftebøker mm.

 

TJORVEN GARNS NETTBUTIKK

I nettbutikken vår har vi mye garn, men det enkleste er kanskje å kjøpe et gavekort? Velg mellom mange ulike beløp (kan kun benyttes i våre butikker)

Vi har også flere ferdigstrikkede plagg for salg, både modeller fra Tjorven-heftene og andre modeller fra våre leverandører. Sjekk også ut tilbudene våre!

 

VI ØNSKER ALLE EN FREDELIG FØRJULSTID!