Mange flotte bomullsnyheter fra Lang yarns!

De siste ukene har det kommet flere garnnyheter i hyllene våre, og nå har vi fått tre nye og flotte bomullsnyheter fra Lang yarns! 

 

Alle disse nyhetene finner du selvsagt også i vår nettbutikk!

 

Vi begynner med Grande - et tykt strømpegarn i 100% bomull! Vi bruker betegnelsen 'strømpe' fordi tråden består av en slags tynnstrikket strømpe med en kjerne av ren bomull. Dette garnet er veldig mykt og en fryd å strikke med! Anbefalt pinnestørrelse er 7-8 mm, så her går det unna med strikkingen! Vi har 8 lekre og spennende farger og prisen er kr. 63 pr nøste.

    

Et lite utvalg av fargene vi har - for å se alle klikk her! 

 

 

Den andre nyheten i hyllene våre er Gamma - et tynt båndgarn, også i 100 % bomull. Det er også supermykt, og har en lekker og diskret glans i seg som gir liv til plaggene dine. Dette garnet kommer i mange farger, og vi har tatt inn 16 av dem i ulike nyanser. Nøstene er på 50 gram, strikkes på pinne 4.5-5 mm og koster 49 kr pr. stk.

    

Et lite utvalg av fargene vi har - de andre kan du se her!

 

 

Den tredje og siste nyheten vår er Sol, et mykt garn i 100 % bomull. Tråden er rund og kan minne om slik den er i Grande, men tynnere. Strikker du med dette får du holdbare og lette sommerplagg, og det kan vi like! Anbefalt pinne er 5-5.5 mm, og prisen per nøste er 49 kr. Her har vi også 16 lekre farger å velge mellom.

    

Et lite utvalg av fargene vi har - resten ser du her!

 

Det er vanskelig å beskrive garntyper på en rettferdig måte, her oppfordrer vi deg til å komme innom og kjenne på disse kvalitetene! Kjenn den herlige, myke bomullen mellom hendene og bli inspirert til å lage årets sommerplagg!