Årets garnmesse i Køln!

Hvert år arrangeres Europas største garnmesse i Køln i Tyskland, og vi har deltatt på nesten hver eneste messe de siste 10 årene. I år var intet unntak.

31. mars til 2. april var det igjen tid for vårens vakreste eventyr for oss i garnbransjen, og vi hadde en fantastisk tur også denne gangen! Køln er en sjarmerende by og vi koser oss hver gang vi får sjansen til å dra hit. I år var det eier av Tjorven, Tina, daglig leder; Emily og leder for nettbutikken; Carine som fikk gleden av å dra.

 

  

En av dagene ble brukt til å vandre rundt i byen, og selvfølgelig sjekke ut lokale garnbutikker :) Her er Tina foran Casa Lana, en sjarmerende garnbutikk i sentrum av Køln.

 

Er det ett sted man bør reise for å få inspirasjon og se de heteste nyhetene, så er det hit! Vi sitter igjen med mange inntrykk av hva som kommer til høsten og vinteren, og gleder oss til å dele med dere. Hele lørdag 1. april gikk med på messen, og vi tilbragte mange timer i møter med leverandørene våre, og det er alltid hyggelig å møte våre utenlandske kollegaer! Vi hadde møter med Artyarns, Lang yarns, Katia og Rico Design og gjorde også flere store ordre på nytt og spennende garn, som vi håper vi får veldig snart :)

Det er så mye fint garn der ute som man ikke får tak i hos de norske leverandørene, så vi kan avsløre at det kommer mange spennende nyheter i hyllene våre de neste månedene! 

 

 

Fra standen til Katia - inspirerende modeller, herlig myk babyalpakka og garnet Kena. Kena kommer til våre hyller i sommer!

 

   

Mange flotte utstillinger fra de største utstillerne, her fra Lana Grossa og Lang yarns sine utstillinger. Og svært mange mennesker! :)

 

 

Alt kan lages med garn, som for eksempel en sykkel eller en ostedisk...!

 

En av leverandørene vi virkelig vurderer å innlemme i sortimentet vårt er Cowgirlblues fra Sør-Afrika. Nydelige garnkvaliteter! Kanskje blir noen av dem å finne i hyllene våre etterhvert...? :)

 

2017 markerer også et spennende jubileum - vår leverandør og samarbeidspartner Lang yarns fyller nemlig 150 år i år, og det er ikke verst for en garnprodusent! Det sveitsiske firmaet drives fremdeles av Lang-familien, med Jakob Lang i spissen for et firma med mange ansatte. Vi var så superheldige å bli invitert med på festmiddagen deres lørdag kveld, og fikk være med på elvecruise på Rhinen! Lang yarns hadde invitert 700 gjester fra hele verden, og vi hygget oss med middag, motevisning og underholdning i flere timer. 

 

Når man skal ha plass til 700 gjester så leier man en elvebåt! Og alle Lang yarns-lederne holdt foredrag. Jakob Lang til venstre.

 

 

Vi hadde en flott kveld ombord på elvebåten - her er Carine og Emily på bildet til venstre, og Tina og Carine til høyre. Mor med sine to døtre <3

 

 

Det ble musikk og dans utover kvelden, og fra båten kunne vi også nyte utsikten over Køln og Kølnerdomen!

 

Som alltid, en svært hyggelig tur! Vi er ikke de eneste som reiser ned fra Norge, og tilbragte også tid med gode kollegaer fra andre garnbutikker og flere norske leverandører. 

Vi gleder oss allerede til neste år <3