Påskestrikk!

Påsken nærmer seg med stormkritt og det er på høy tid å planlegge påskeprosjektene! Det er ikke mye som slår det å sitte i solveggen med strikketøyet i fanget, mens man ivrig forsøker å få litt farge i ansiktet! 

 

Vi har samlet noen fine prosjekter du kan prøve deg på - både små og de litt større.

  

Hva med å strikke påskegule votter eller tøfler til hele familien? Sandnes Garn har delt gratis oppskrifter på enkle tovede votter og tøfler på sine hjemmesider, til både barn og voksne! Et par tøfler er for eksempel veldig kjekt å ha på hytta, eller hjemme til når du får besøk og noen er frosne på føttene! Disse er strikket i Fritidsgarn som kommer i mange fine farger, så her kan du lage flere par votter eller tøfler i mange ulike farger! Du trenger to nøster i en farge, og ett nøste med naturhvit. 

Ved å klikke på bildene kommer du rett til oppskriften på siden til Sandnes garn. Deretter laster du ned oppskriften - gratis!

 

Påskutstillingen vår er oppe, og her har vi stilt ut flere plagg som gir deg påskevibber. 

  

På bildet til venstre ser du Fanagenser strikket i gule toner, og en stripet genser strikket i Mjukull. Til høyre har vi en lekker perlestrikket genser strikket med tykt garn (Myk fra Sandnes garn og Børstet Alpakka fra A Knit Story) designet av Kristin Wiola. Vottene selger vi ferdigstrikket, dersom du ikke orker å finne fram strikkepinnene selv :) 

 

  

Eller hva med denne lekre rundstrikkede genseren fra islandske Gusta?! Den er strikket i Mosa Mjukull - et islandsk ullgarn som er mykt og godt å både strikke med og ha på seg. Denne er strikket på naturhvit bunn, med mønster i grått og gult. Vi har både oppskrift og garn i butikken, og garnet Mjukull får du også i vår nettbutikk!

 

Drops har nå åpnet sitt "påskeverksted" og her får du som vanlig masse fine gratisoppskrifter på både små og store prosjekter du kan pusle med på fridagene dine. 

  

Her finner du oppskrifter på masse interiør, sokker, luer og tilbehør til store og små. Hvorfor ikke prøve deg på de søte eggeskjulerne, strikket i Paris, sokker med påskeharer på strikket i Fabel eller kanin-eggeskjulere strikket i Merino Extra Fine? Dette blir flotte og rimelige gaver til deg selv eller en du vil glede!

Ved å klikke på bildene ovenfor kommer du rett til oppskriften på Drops sine hjemmesider.

 

Du er hjertelig velkommen til oss for å handle årets påskeprosjekter - men husk at vi endrer noe på åpningstidene våre i påskeuken! Klikk her for mer info!