Mange flotte nyheter fra Katia!

Da vi var på vårens garnmesse i Køln i Tyskland, fant vi mye fine nyheter hos en av leverandørene våre; spanske Katia. Og nå begynner endelig nyhetene fra dem å komme på plass! 

 

Vi begynner med å presentere en av de nyeste garntypene som har kommet fra Katia (flere kommer senere!), og det er Catena Merino - som er det mykeste og lekreste garnet vi har sett på lenge. Elsk på dette! Det er kabeltvunnet og kommer i fine farger at det er vanskelig å ikke bare velge alle på en gang, og sette i gang å strikke! Garnet består av 94% merinoull og 6% polyamid, og koster kun 52 kr pr nøste! Du kan bruke pinne 5.5-6.5 og undertegnede strikker akkurat nå på en perlestrikket barnegenser med dette på pinne 6, og kan skrive under på at garnet er svært mykt og behagelig å strikke med, er veldig drøyt og gir plagget godt hold og vakkert maskebilde! Dette er virkelig noe vi kan stille oss bak og anbefale med god samvittighet!

Bare se på disse fargene..... De rosa er helt vidunderlige... og den gule... og den blåsvarte... Vi vil ha alle!

 

 

Vi har også fått inn flere farger i Ingenua - det flotte langhårede mohairgarnet vi har hatt i hyllene i noen år allerede. De nye fargene gjør utvalget vårt mer komplett, og passer spesielt godt inn nå som vi nærmer oss sommeren! Vi har fått inn lekre rosa- og ferskenfarger, og en nydelig helt lys beige farge som passer til alt! Vi har også oppdatert fargekartet i nettbutikken - ta en titt på de nye fargene her! Ingenua strikkes alene på pinne nr. 5-5.5, eller sammen med andre garntyper på tykkere pinner. 

Vi så også en flott genser strikket i Ingenua da vi var på messen, som var strikket i grått og gult. Denne har det vært stor etterspørsel etter blant kundene våre etter at vi delte bildet på Facebook og Instagram! Vi venter på oppskriften på denne, den må bare oversettes først. Så fort vi får den vil vi lage garnpakker til genseren. Her kan man også leke seg litt med fargene, om man vil ha noe annet enn grått og gult!

Bare se på denne mykheten og de herlige fargene...

 

 

Vi har også fått inn en sommervariant av de fine Ombré Merino-kitene som vi har hatt en liten stund; Ombré Cotton inneholder seks små garnnøster i 100% bomull á 25 gram i graderte farger. Disse koster kun 179 kr pr pakke. De er vel opprinnelig ment å brukes til å strikke sjal, siden det følger med oppskrift på å strikke sjal med garnet. Men det vi tenkte da vi så disse var at de passer perfekt til å strikke kluter! Du får seks kluter i matchende farger, og med den gode prisen vil det si at det blir rett i underkant av 30 kr pr klut! Dette er en kjempefin gaveidé, enten å gi bort som matchende kluter eller som garnpakke der mottakeren kan strikke enten sjal eller kluter (eller noe annet) selv. Vi har fem ulike fargekombinsjoner å velge i. Vi holder også nå på å strikke opp kluter i ulike teknikker for å vise fram hvor fine disse er!

 

Dette var de nyhetene fra Katia som vi har fått inn i denne omgang - vi får inn flere nyheter utover våren og sommeren; blant annet to nye garntyper som vi tripper etter å få inn og teste ut! Det er bare å følge med - nyheter presenteres her på våre hjemmesider og på Facebook fortløpende :)