Endelig er den her!

Første gang vi så denne genseren var på garnmessen i Køln i april på standen til Katia yarn. Vi likte den, tok et bilde og delte det på Facebook og Instagram.

Omtrent umiddelbart ble det vist stor interesse for denne, og mange ønsket oppskriften. Siden den gang har vi jobbet med å få den av produsenten, og ble lovet en oversatt versjon ganske raskt. Men dette lot dessverre vente på seg, så da vi endelig fikk en engelsk versjon for noen få dager siden gikk vi i gang med å oversette denne til norsk. Og nå er den endelig klar!

Oppskriften selges nå (sammen med garn) både i butikk og nettbutikk (i nettbutikk er garnpakken kun i fargene som vist på bildet!) NB! Grunnet stor pågang er fargene i modellen som er vist på bildet midlertidig utsolgt. Vi venter på påfyll fra leverandør!

 

Denne modellen er strikket i tre ulike farger, med dobbel tråd hele veien. Her har man stor kunstnerisk frihet til å sette sammen de fargene man ønsker, og siden Ingenua kommer i så mange fine farger er mulighetene mange! 

Genseren kommer i størrelsene small, medium og large og her er garnmengden til de ulike størrelsene:

Farge 1, nr. 03 (offwhite): 100-100-100 gram

Farge 2, nr. 09 (grå): 200-200-250 gram

Farge 3, nr. 47 (knallgul): 100-150-150 gram

For å sette sammen din egen fargekombinasjon og bestille garn, ta en titt på fargekartet her!