Nyheter fra Sandnes garn!

Sandnes garn har kommet med et nytt hefte til dame, som heter 1715 Alpakka. Her finner du mange fine oppskrifter til dame, som jakker, skjerf og gensere i mange ulike teknikker. Alle plaggene er strikket i enten Alpakka Ull, Tynn Alpakka Ull, Tynn Silk Mohair, Alpakka, Mini Alpakka, Tweed og Merinoull.

Dette sier de selv om heftet:

Vi ønsker å feire håndverkeren på tvers av disipliner og har derfor plassert alpakka kolleksjonen i et keramikkverksted. Vi elsker godt håndverk, gode materialer, design og teknikk som bygger hverandre opp på tvers av fagområder. Det er genuint og ekte. Vi håper du lar deg inspirere av dette kreative og skapende universet og tar pinner og garn fatt!

 

Et lite utvalg av modellene ser du her (ved å trykke på bildene blir du ledet til Sandnes' hjemmesider):

   

  

 

 

 

De har også lansert et nytt hefte til baby og barn; 1714 Smårollinger. Her finner du en fin miks av plagg til de minste som passer til både hverdag og fest, som fine rompere, myke gensere, søte kjoler og kule jakker. Garn som er brukt i modellene er Alpakka, Merinoull, Tynn Alpakka Ull, Børstet Alpakka, Mini Alpakka, Alpakka Silke, Silk Mohair, Alpakka Ull og Tynn Merinoull.

Dette sier de selv om heftet: "Her kommer et nytt smårollinghefte. Vi vet jo at folk elsker å strikke til disse søtnosene. Her finner du klær som passer til hverdag, lek og fest. Style det etter smak og anledning. Lek med tilbehør i sterke eller sobre farger. Skal strømpebuksene være knall gule eller grå? Vi håper du lar deg inspirere, tar strikkepinnene fatt og skaper noe nytt til herlige små gullunger."

 

Et lite utvalg av modellene ser du her (ved å trykke på bildene blir du ledet til Sandnes' hjemmesider):

  

  

 

Alt garn og oppskrifter finner du nå hos oss :)