ROSA SLØYFE 2017

Line Langmo fronter Rosa sløyfe-aksjonen 2017 med sitt eget garn; Line Langmo Påfugl – et superpopulært, luftig og lekkert garn i luksusmohair med høy trendfaktor. Nå ønsker hun å inspirere hele strikkefolket til å kaste seg på pinnene og strikke årets desidert lekreste – og kanskje viktigste plagg – en Rosa sløyfe genser – eller fler!

Dale garn lanserer en hel kolleksjon ROSA SLØYFE-gensere pluss lekkert tilbehør i den forbindelse. En av oppskriftene finner du i gratismagasinet Yarnmade, som du får i vår butikk så lenge lageret rekker. I tillegg finner du nå fire av oppskriftene på Dale garn sine hjemmesider som kan lastes ned gratis! Der finner du oppskrift på gensere til dam og barn, samt et kult pannebånd med fletter. De resterende oppskriftene lanseres innen kort tid. 

OM AKSJONEN

Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreft­rammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. Tema for årets aksjon er senskader, og Rosa sløyfe-aksjonen skal bidra til å øke kunnskapen om senskadene etter brystkreft­behandling. Dagens kreftbehand­ling redder og forlenger flere liv enn noen gang tidligere, og i dag overlever 9 av 10 brystkreft. Men behandlingen har en høy pris for minst en av tre overlevere; de får senskader som gjør at livet kanskje aldri blir som før de fikk kreft.

Du kan lese mer på: kreftforeningen.no/rosasloyfe

 

NB! Vi er dessverre helt utsolgt for Rosa Sløyfe-garnet. Takk til alle som handlet hos oss og dermed bidro til denne viktige saken!