Helgestrikk!

Det er alltid deilig når helgen nærmer seg, og man har tid til å gjøre det man aller helst vil; det være seg å gå på ski, kose seg med familie og venner, eller sette seg til rette i sofaen med en kopp kaffe og herlig mykt garn i fanget. Vi strikker i alle fall mye i helgene! Noe av det beste er å kunne starte på et nytt prosjekt etter å ha trålet sin lokale garnbutikk på jakt etter inspirasjon.

Trenger du litt inspirasjon for neste prosjekt? Da er det bare å lese videre.

 

 

  • Påsken er nesten like om hjørnet, og med det kommer det mye artig påskestrikk som er perfekte små-prosjekter å ta med seg på ferie. Vi har laget noen morsomme påskeluer som vi har på utstilling i butikken nå. Vi har også laget en herlig angoralue strikket i Angora Super fra Anny Blatt, som du får gratis oppskrift på her! Vi har laget vår lue i en frisk påskegul farge, men du får også mange andre fine farger i Angora Super du kan bruke istedet!

 

  • Ikke glem at vi har mange gratis oppskrifter liggende ute på sidene våre! Her har vi delt oppskrifter til dame, herre og barn på gensere, jakker og annet tilbehør. Kanskje du finner ditt neste prosjekt der?