1. Nov 26 2013

  Angoragarn-produksjon i media!

  Den siste uken har det vært mye fokus i media på den grusomme behandlingen angorakaniner får ved enkelte fabrikker i Asia.

  Det har sirkulert en rystende video der angorakaniner blir bundet fast og pelsen deres nappes av. Dette har satt en real støkk i mange, og flere ledende klesdesignere, som for eksempel svenske Acne, valgte å trekke alle angoraplagg fra sine butikker. I tillegg har redaktører i flere store norske motemagasiner gått ut og sagt at de heretter ikke vil vise angoraplagg i sine blader.

 2. Nov 21 2013

  Tjorven 1 - designet av Tjorven garn

  Tirsdag 19. november hadde vi lanseringsfest for heftet vårt, og fra og med onsdag 20. november har dette vært til salgs i butikken.

  Vi er svært stolte over sluttresultatet og deler her bilder av alle modellene! Bildene er tatt i vårt nærmiljø, nemlig de vakre gatene på Majorstua.

  Du kan også komme innom oss og se alle plaggene, da vi har de utstilt slik at man kan kjenne og føle på den gode kvaliteten.

  Tjorven 1 inneholder enkle oppskrifter på alle modellene vist nedenfor, og koster 80 kr. Velkommen innom!

   

 3. Nov 1 2013

  Tjorven garn på Morgennytt på NRK1!

  Vi håper noen av dere fikk med seg at vi var med i Morgennytt på NRK1 idag morges! Der snakket vi om hvilke trender som utpeker seg innen strikk akkurat nå, og hvilke garntyper som er mest etterspurt nå om dagen.

  Ikke glem at vi har 10 % rabatt på alt garn i butikken i hele dag, fredag 1. november!