1. Jan 29 2014

  Ikke glem lagersalget 9. februar!

  Nå nærmer det seg lagersalg igjen, og søndag 9. februar kl. 11 braker det løs med vinterens store garnhappening!

  Vi gleder oss til å kunne tilby massevis av flotte garntyper fra ledende leverandører til en fantastisk pris, med minst 50 % rabatt på alt!

  Vi arrangerte også lagersalg i september i fjor, og det ble en stor suksess med flere titalls kunder på jakt etter gode kupp.

   

 2. Jan 17 2014

  KK nr. 03 med eget strikkeblad!

  I dag, fredag 7. januar, kommer KK nr. 03 for salg i butikkene. Ofte er man så heldig å få med flotte strikkeoppskrifter, og denne gangen får man med et eget strikkeblad KK Strikk!

  En grunn til at vi synes dette er ekstra morsomt, er at vi hos Tjorven garn denne gangen har bidratt med flere strikkedesign til KK Strikk! Bladet er fullt av mange flotte design, så her kan man finne masse inspirasjon til sitt neste prosjekt.

   

 3. Jan 17 2014

  Ny bok: Strikk med raske pinner

  Vi er så stolte over å kunne si at en av våre flinke medarbeidere; Kristin Wiola Ødegård nå kommer med sin egen bok!!

  Boken heter "Strikk med raske pinner" og er perfekt til både nye og erfarne strikkere.

  Her finner du hele 44 enkle og trendy oppskrifter, og Kristin har hatt fokus på lettstrikkede modeller av gensere, jakker, ponchoer,kjoler, skjørt og tilbehør. Plagg du kan strikke i løpet av en kveld eller helg, og med enkle fellinger og monteringer.

 4. Jan 14 2014

  TJORVEN GARNs LAGERSALG!

  Vi gjentar suksessen fra i fjor høst, og inviterer igjen til stort LAGERSALG!

   

  Dato: søndag 9. februar

  Tid: kl. 11 - 15

  Sted: Strømsveien 323 A (ved IKEA på Furuset, det vil bli skiltet)

   

  Sist vi hadde lagersalg gikk det over all forventning, og vi var ikke forberedt på at det skulle komme så mange! Denne gangen er vi forberedt og har blant annet utvidet lagerområdet, hvilket betyr at vi har enda mer plass til garn og tilbehør til sterkt rabatterte priser!