1. Aug 28 2014

  Flotte nyheter fra Sandnes garn!

  I dag var det juleaften i butikken; det er nemlig slik vi føler det når vi får inn noe helt nytt, og får se og føle for første gang! Denne gangen var det Sandnes garn som kunne by på et par flotte nyheter, blant annet en helt ny garntype og nytt hefte!

  Det nye garnet heter Tweed, og er luftig med en børstet kvalitet og klassisk tweed-utseende. Garnet inneholder 40% baby alpakka, 32% viskose, 20% polyamid og 8% merinoull.

  Vi har alle fargene i sortimentet - åtte lekre og naturlige farger.

 2. Aug 27 2014

  Tjorven 2 - nytt hefte med eget design!

  Vi er stolte over å kunne presentere neste hefte i rekken - her er endelig Tjorven 2!

  Dette heftet skiller seg ganske mye fra det første vi lanserte, Tjorven 1, både i innhold, utseende og design. Denne gangen får du flere flotte oppskrifter på gensere til både dame og herre, trendy jakker og topper, klassiske plagg og noe stilig tilbehør. Det er et vidt fargespekter og variasjon på plagg.

  De lekre bildene ble tatt av fotograf Sofie Ødegård i Frognerparken i mai, og vi synes resultatet er helt enestående!

 3. Aug 22 2014

  Skappelstrikk - ny bok!

  Vi har fått inn den nye strikkeboka fra Skappel-jentene! Boken "Skappelstrikk" kommer til å bli en bestselger og vi har den i butikk nå! Prisen er kr. 369.

  Forlagets beskrivelse av boka:

  "Sjarmerende og lekker strikk! Oppskrifter på strikkesuksessen Skappelgenseren og mange andre plagg - flere helt nye og eksklusive for boken. I tillegg til jakker og gensere kommer kåper og luer. Alle oppskriftene inneholder historien bak plagget, bilder av det og brukervennlige illustrasjoner for teknikker.

 4. Aug 20 2014

  Strikketips - et must for alle strikkere!

  Vi har fått inn en ny og genial bok; Strikketips av Sys Fredens! Denne er utrolig kjekk å ha, og vi vil gå så langt som å kalle den et must for alle strikkere - erfaren eller ei!

  I denne lille, praktiske boken får du vite alt som oppskriftene ikke forteller, men som slett ikke er en selvfølge at alle kan fra før. Selv garvede strikkere finner gode tips her!

 5. Aug 13 2014

  Flere farger i Skappelgarn Suri Alpakka!

  Vi har tatt inn to nye farger i Skappelgarn Suri - lys grå og mørk gråmelert! Vi har dermed alle fargene i denne kvaliteten på plass nå.

  Du får de i butikk og i nettbutikken vår! Pris er kr. 67 pr. nøste

   

 6. Aug 5 2014

  Det nærmer seg lansering av Tjorven 2!

  Vi har mye spennende på tapetet fremover - og selv om vi foreløpig ikke kan avsløre alt, så kan vi i alle fall avsløre noe!

  Og det er at det endelig begynner å nærme seg lansering av det neste heftet vårt! Det kommer til å få det klingende navnet Tjorven 2, og i tillegg til å inneholde mange lekre oppskrifter på plagg og tilbehør til dame, har vi denne gangen med noen design til herre også!

  Alle oppskriftene er selvsagt designet av oss som jobber hos Tjorven garn, og vi håper at dette heftet vil bli en like stor suksess som det første heftet, Tjorven 1!