1. Oct 30 2014

  Karsten og Petra fra Sandnes garn

  Neste uke får vi inn en kul nyhet til barn fra Sandnes garn - nemlig oppskrifter til plagg og tilbehør fra det populære barnetv-programmet Karsten og Petra! 

  Sandnes garn har, i samarbeid med Cappelen Damm, overført Frøken Kanin og Løveungen til tidløs strikk for aktive barn! 

  Dette er den perfekte julegaven til alle Karsten og Petra-fans der ute - velkommen innom oss!

   

     

 2. Oct 24 2014

  Når ditt eget design blir stjålet...

  Vi som er så heldige å mestre kunsten å strikke har det privilegiet at vi kan strikke oss lekre strikkeplagg, luer, skjerf, votter og alt det hjertet måtte begjære.

 3. Oct 22 2014

  Mange lekre nyheter fra Sandnes garn!

  Sandnes garn har kommet med mange lekre nyheter denne sesongen, og den spennende garnnyheten Tweed, med tilhørende oppskriftshefte, har vist seg å være en hit blant våre kunder.

  I tillegg til Tweed har de også lansert flere lekre oppskriftshefter som er fulle av de lekreste mønstrene vi har sett på lenge. Se et lite utdrag fra de nyeste her:

   

  Tema 39 - Norske Ikoner Voksen 

 4. Oct 17 2014

  Strikk deg over Skagerak 2014

  7. - 9. oktober var vi med Stena Line på Strikkecruise med artist og strikkeentusiast Jorun Erdal som vertinne. Vi var med to turer, tur-retur Oslo-Fredrikshavn og storkoste oss!

  Jorun hadde også med seg løpedronningen Ingrid Kristiansen, som fortalte om sitt forhold til strikking og hvordan hun bruker det som avslapping og avkobling. Vi har naturlig nok aldri møtt Ingrid før, men hun var et fyrverkeri av en dame, full av energi og gode råd! Hun var svært inspirende å høre på, og hadde gode historier på lager.