1. Apr 29 2015

  Ukens ansatt: Thea Dishington!

  Vi fortsetter å presentere våre flinke ansatte, og denne gangen er turen kommet til Thea!

   

  Thea er fast deltidsansatt i sybutikken vår Tjorven Nål & Tråd, og sjansen er stor for at mange av dere har møtt på henne der, i og med at hun har vært hos oss siden 2010, ved siden av studier.

   

 2. Apr 9 2015

  Ukens ansatt: Victoria Østby!

  Vi starter en spalte der vi presenterer alle våre flinke ansatte - og vi begynner med herlige Victoria, som mange av dere sikkert kjenner igjen fra garnbutikken Tjorven garn! 

   

  Victoria er 24 år gammel, og er den yngste av de tre døtrene til daglig leder Tina Østby, som alle jobber i bedriften. Hun har vært heltidsansatt siden 2012, men begynte allerede i 15-års-alderen med å jobbe i garnbutikken etter skoletid! Hun har også jobbet i garnbutikken Karmin i Kristiansand en periode, da hun bodde i sørlandsbyen grunnet studier.

   

 3. Apr 8 2015

  Nytt i hyllene: Bulky Cotton fra Katia!

  Vi skifter ofte ut sortimentet i butikken vår, og nyheten denne gangen er bomullsgarnet Bulky Cotton fra spanske Katia.

  Dette er et mellomtykt garn bestående av én vevd tråd med en semi-fast kjerne. Garnet er svært mykt og glatt, og glir lett på pinnene (bruk pinne 5 eller 5.5). Dette gir faste og flotte sommerplagg, uansett om de er strikket eller heklet. Dette vil passe ypperlig til vårens og sommerens jakker og gensere!