1. May 21 2015

  Tjorven 4 er endelig her!

  Vi er stolte av å presentere det fjerde i rekken av egendesignede hefter! 

  Denne gangen inneholder heftet kun plagg og tilbehør til dame, og det er hovedsakelig jakker og gensere, pluss et og annet tilbehør. De fleste av designene er helt nye, mens noen av dem er videreutviklinger av tidligere modeller.

  Vi har benyttet oss av de lekreste garnkvalitetene vi har i butikken, og håper at dette faller i smak hos dere.

 2. May 13 2015

  Tjorven garn fyller 20 år - velkommen til feiring!

  Fredag 15. mai er en spesiell dag for oss. Da fyller nemlig Tjorven garn 20 år! Vi har vært lenge i denne bransjen og det har vi lyst til å feire med kundene våre! 

  Derfor inviterer vi alle til en avslappet feiring i butikken i Valkyriegaten 17, fredag 15. mai kl. 12-17!

  Vi byr på bursdagskake, litt boblende drikke og 20 % rabatt på alle varer i hele butikken!! Flere gode grunner der altså, til å stikke innom oss en tur :)

   

  Vi gleder oss til å se dere, hjertelig velkommen til oss!

   

 3. May 8 2015

  Tjorven garn fyller 20 år!

  15. mai 1995. 

  En mandag. 

  To ambisiøse, spente og nervøse søstre åpner dørene til Tjorven garn - den lille garnbutikken "midt i" Majorstukrysset. Tina og Elisabeth er godt kjent på Majorstua - her har de tilbragt mange år av oppveksten sin. Med hjelp av sin kjære mor står de nå som eiere av en butikk! De har også en stor utfordring; hvordan skal de få dette til å gå, i en bransje som er på vei nedover? De opplever dessuten stor konkurranse, ettersom det på denne tiden fantes mange garnbutikker i Oslo.