1. Aug 31 2015

  Nytt garn fra Lang yarns

  Vi har fått inn enda et nytt garn! Denne gangen har vi gjort plass til lekre Nova fra Lang yarns - et garn så mykt og deilig at man nesten ikke kan ta fingrene fra det! 

  Innholdet er ull, kamel (!) og litt polyamid. Kamelhår er nytt for oss, men det er spennende med alt som er nytt!

  Vi har fått inn 14 lekre og anvendelige farger, som spenner fra det lyse og naturlige, til det mørke og høstlige fargespekteret. Nyanser av brunt, burgunder, lilla og grønt passer rett inn i høstens fargeskala.

 2. Aug 28 2015

  Nye hefter fra Sandnes garn!

  Sandnes garn fortsetter å presentere høstens nyheter til barn og voksne, og denne gangen kommer de med helt nye 'Norske Ikoner' hefter - noen av de lekreste designene fra deres rikholdige arkiv! 

  Her relanserer de sine gamle klassiske koftemønstre, som er blitt modernisert i farge og fasong. Du får nå blant annet Nancy-koften til barn, Setesdalskjole til voksne og nydelige fargesammensetninger. Resultatet er et vakkert møte mellom tradisjon og fashion - tidløse plagg med et nordisk preg. Like aktuelt som alltid!

 3. Aug 20 2015

  Ull og Omtanke

  ULL&OMTANKE er et dugnadsprosjekt som er startet opp av designfirmaet Customaid. Tanken er at alle kan klare å strikke en lapp eller to eller ti - og hver lapp er en lapp nærmere et flott og varmende pledd. Lappeteppene blir unike og nummererte, og gis til  kreftpasienter med ønske om å gjøre hverdagen under behandling litt bedre.

 4. Aug 13 2015

  Sommerens store hit!

  Man må ha tilbrakt store deler av sommeren på en annen planet om man ikke har fått med seg sommerens mest populære genser!

  Etter at stylist og blogger Line Langmo delte oppskriften på sin hjemmelagede genser på bloggen sin, eksploderte interessen og alle ville strikke sine versjoner av denne kule genseren.

   

   

 5. Aug 12 2015

  Vi tilbyr studentrabatt - slik er vår policy

  Vi har i flere år tilbudt 10 % avslag til alle studenter som handler hos oss, en såkalt studentrabatt. For å være helt klare på hvorfor og hvordan vi ønsker at studentrabatten skal fungere, så får du en liten gjennomgang her:

   

 6. Aug 11 2015

  Nye farger i Belle, Lima og Nepal fra Drops!

  Drops Garnstudio har utvidet fargeutvalget på noen av sine mest populære kvaliteter; nyheten Belle, Lima og Nepal! Disse tre kvalitetene er svært populære hos oss, så det er fint å se at det lekre fargeutvalget blir enda større!

  I Belle utvider de med tre nye farger i blå- og lillatoner.

 7. Aug 11 2015

  Lekre høstnyheter fra Sandnes garn

  Ferien er over, og selv om vi fremdeles håper på litt sommervarme og nyter lange kvelder, så er det gøy å titte litt mot høsten også! 

   

  For nå begynner høstnyhetene å rulle ut fra alle produsentene, og det er like spennende hvert år å se hva lekkert de kan by på denne gangen.

  Sandnes garn har kommet med to nye hefter; et til barn og et til voksne.