1. Oct 26 2015

  Det nærmer seg jul!

  Vi er i slutten av oktober, og julen kommer raskere enn man kanskje er forberedt på. Det finnes flere påminnelser om at julen nærmer seg; man får kjøpt pepperkaker i butikkene, luften blir kaldere og klarere og garnprodusentene kommer med sine flotte julehefter! 

 2. Oct 9 2015

  Kofteboken av Lene Holme Samsøe og Liv S. Jakobsen

  Vi får stadig inn nye og inspirerende boknyheter - og nå har vi fått inn 'Kofteboken' av Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik Jakobsen!

 3. Oct 9 2015

  Alpaca Superlight fra Lang yarns - nå i nettbutikken!

  Alpaca Superlight er - som navnet tilsier - et superlett alpakkagarn med børstet utseende. Du får det i klare og vakre farger i det velkjente Lang yarns-fargespekteret vi er vant med fra deres andre garntyper! Dette egner seg til lette gensere eller jakker, enten alene eller sammen med for eksempel en tynn alpakkatråd. 

 4. Oct 5 2015

  De nydelige Wiolabåndene er endelig her!

  Vi har endelig fått inn de etterlengtede Wiolabåndene! Disse er designet av Kirstin Wiola i samarbeid med Møre Bånd & Vev, og passer perfekt til Wiolakofta og andre plagg eller prosjekter du vil pynte med lekre bånd.

  De kommer i tre ulike fargesammensetninger i flott og klassisk mønster. Fargene harmonerer perfekt med hverandre, så la fantasien løpe! Disse kan du også bruke på begge sider, alt ettersom hva du vil bruke de til.