1. Nov 19 2015

  Høstens neste store hit!

  Da kom den endelig - den nye genseren designet av Line Langmo! Vi har ventet på at det skulle komme en ny modell fra denne flinke bloggeren, og nå har hun kommet med denne - som allerede ligger an til å bli den neste store slageren! 

  Responsen har allerede vært stor og vi opplever pågang fra ivrige strikkere som vil sette igang - helst igår! 

 2. Nov 18 2015

  Norges bloggere strikker i vei!

  Det er gøy at strikketrenden fortsetter å bre om seg - og spesielt gøy er det når kjente bloggere, stylister og artister viser fram sine egendesignede strikkeplagg! Her har vi samlet et knippe av alle de oppskriftene som er blitt delt av kjendiser og bloggere de siste årene!

   

  Nå har artist og blogger Sandra Lyng delt oppskrift på en kul genser på sin blogg! 

   

 3. Nov 12 2015

  Tjorven 5 er på vei....

  Om kort tid kommer endelig neste Tjorven-hefte: Tjorven 5! 

  Dette heftet kommer til å ha plagg til dame, både strikk og hekling i flere ulike teknikker. Her får du gensere, pannebånd, jakker og kåper. 

  Bildene er tatt og nå gjenstår å få ferdigstilt alle oppskriftene, design og oppsett av selve heftet og print. Vi gleder oss masse til å vise fram dette og mener selv at dette er et av de beste i rekken av egendesignede modeller.

  Planen er å lansere heftet i god tid før jul, og om vi ikke opplever for mange forsinkelser så skal det komme om noen ukers tid! 

   

 4. Nov 9 2015

  Ukens ansatt: Joachim Vigtel Wallentin!

  Vi fortsetter å presentere våre superduperflinke ansatte - og nå er turen kommet til vår siste tilskudd i Tjorven-familien: Joachim! 

  Da vi lyste ut en ledig stilling i august fikk vi mange fine søknader, men til slutt var det denne karen som trakk det lengste strået, og det er vi glade for!