1. Jan 21 2016

  Vi er på coveret!

  KK har lenge gitt ut strikkespesialer i enkelte av utgavene sine, og de 4-5 siste gangene har vi bidratt med egendesignede plagg og oppskrifter. Når KK imorgen, fredag 22. januar, kommer med enda en strikkespesial er vi også med. Men denne gangen er vi på coveret!! Det er så stas det!

 2. Jan 15 2016

  Tjorven 5 - se alle modellene!

  Bilder av alle modellene i Tjorven 5 - trykk på bildet for å gå til garnpakke i nettbutikken

   

 3. Jan 13 2016

  Tjorven 5 er endelig her!

  Det er godt å komme i gang med et nytt år, og vi ligger defintivt ikke på latsiden! Vi har nemlig noe på gang, og det 'noe' er Tjorven 5 - som vi lanserer allerede nå! 

  Tjorven 5 har vi gledet oss veldig til å vise fram, og det av flere grunner. Oppskriftene er nydelige og enkle, bildene er delikate og gjennomførte og vi tror dette kan bli et svært populært hefte!

 4. Jan 11 2016

  Ny oppskrift fra oss!

  I forrige utgave av KK hadde de avbildet en kul genser fra merket Stella Nova. I ettertid er det mange som har vært innom oss og spurt om vi har oppskrift på noe lignende. Og når vi ikke har det, så lager vi det! Og her ser dere resultatet av vår versjon av Stella Nova-genseren; en enkel, herlig og chunky genser strikket på pinne 12 i garnet Anouk fra Lang yarns som alle kan klare å strikke på null komma niks.

  Oppskriften er nå klar, og kan kjøpes i butikken vår og i nettbutikken!