1. Mar 31 2016

  >Planleggingsmøte på høyt nivå!

  Vi samlet oss en kveld for litt kreativ brainstorming og planlegging for sommeren og høsten, og fikk gjort en hel del!

  Stikkord som planlegging av garnmesse, nye hefter, lagersalg, høstens vareutvalg og samarbeid med andre butikker beskriver noe av det vi jobber med for tiden.

 2. Mar 21 2016

  Gratis oppskrift på barnevotter fra Sandnes garn!

  Sandnes Garn har lagt ut en bedårende oppskrift på tovede barnevotter med Marius-mønster på hjemmesidene sine - helt gratis! 

  Er du på jakt etter et raskt og morsomt påskeprosjekt så kan du laste ned oppskriften ved å følge linken over. Og når du først er i gang; hvorfor ikke lage votter til hele familien? De har også lagt ut gratis oppskrift på de samme vottene til voksne!

 3. Mar 21 2016

  Åpningstider i påsken!

  I påskeuken har vi åpent til følgende tider på Tjorven garn og Tjorven Nål & Tråd:

   

  Mandag og tirsdag 21. og 22. mars: kl. 10 - 17

  Onsdag 23. mars: kl. 10 - 15

  Påskeaften, lørdag 26. mars: kl. 10 - 13

   

  Nettbutikken har stengt alle helligdagene i påsken.

   

 4. Mar 2 2016

  Gratis oppskrift fra Sandnes garn!

  Vi har merket at det er mange som lager disse kule Marius-vottene, og det er jo ikke så rart! De er et perfekt småprosjekt som går fort, og som man kan lage i mange fine fargekombinasjoner. 

  Oppskriften ligger helt gratis ute på Sandnes garn sine hjemmesider - klikk her for å laste ned!

  Vottene er strikket i Fritdsgarn, og siden det er hele 48 farger å velge i skal det ikke være noe problem å finne "sine" farger!

   

 5. Mar 2 2016

  Fresh vårvariant av bloggergenseren!

  Den første genseren som Line Langmo delte oppskrift på på bloggen sin i fjor, holder fortsatt stand. Det er fremdeles mange som strikker denne, og fargevariasjonene er uendelige! Det er det som gjør denne så morsom synes vi - bare en liten endring gjør den til din helt egen.

   

  Vi har blitt inspirert til å lage en slags vårversjon av genseren, med tydelige innslag av blått som henspeiler seg til lysere og lengre dager, og også litt middelhav?! 

 6. Mar 2 2016

  Forandring fryder!

  Som dere kanskje har lagt merke til så har det skjedd noen små endringer med Tjorven garn.

  Vi har fått ny logo!

  Etter over 20 år med samme logo følte vi det var på tide med en liten fornyelse, og etter lang tid med finpussing og mange ulike designforslag så endte vi opp med logoen dere ser i dag. Vi valgte en stilfull variant av et garnnøste og pinner, og en moderne skriftype som er enkel å lese. Fargene går i blått som tidligere, dog i en noe lysere tone.