1. May 27 2016

  Barselavdelingen trenger babyklær!

  Vi er i skikkelig babymodus om dagen <3

   

  Og her kommer et lite hjertesukk fra en av våre kunder, som er jordmor ved fødeavdelingen på Ullevål Sykehus: barselavdelingen ønsker seg strikkede plagg til de nyfødte, da det er mangel på kvalitetsklær til de minste. Hun ba oss spre ordet og det skal vi selvfølgelig gjøre!

  Derfor oppfordrer vi våre kjære kunder til å hjelpe - har du lyst til å strikke bittesmå klær til de minste babyene? I str. 0, altså i de aller minste størrelsene, og gjerne prematur!

 2. May 11 2016

  Vi arrangerer lagersalg - igjen!

  Etter mange spørsmål kan vi nå endelig avsløre det: vi gjentar suksessen for fjerde gang - og arrangerer igjen LAGERSALG!

   

  Når og hvor??

  Dato: søndag 5. juni 2016

  Tid: kl. 11-14

  Sted: Strømsveien 323 A (rett ved IKEA på Furuset, dette er nettbutikklageret vårt)

  Betaling: vi tar både kort og kontant

   

 3. May 11 2016

  Big Ribbon fra Katia - perfekt til interiør!

  Nyhetene har virkelig rent inn denne våren, og siste tilskudd er Big Ribbon som kommer fra den spanske produsenten Katia.

  Dette er et tykt og mykt båndgarn i 50 % bomull og 50 % polyester. Denne blandingen gjør det supert til interiørstrikk siden produktet da både er mykt og holdbart! Den flate teksturen gjør hekle- eller strikkeresultatet spennende, og på pinne 12-15 mm så går dette virkelig unna! Nøstene er på 200 gram og inneholder 72 meter med garn. Prisen er kr. 69 pr nøste.