1. Aug 30 2016

  Oslo Design Fair

  Torsdag 1. september starter Oslo Design Fair, som for oss i bransjen er høstens store happening. Her møtes alle innkjøpere og butikkinnehavere for å se de nyeste nyhetene og kolleksjonene fra leverandører og designere fra hele landet.

  Det ikke mange av dere vet, er at Tjorven garn, i tillegg til å ha butikker og nettbutikk, også er importør og forhandler av Lang Yarns i Norge. Derfor stiller vi med egen messestand på denne messen, og gleder oss til å møte kunder og andre leverandører!

 2. Aug 18 2016

  Ukens ansatt: Tina Østby!

  Vi fortsetter å presentere våre ansatte, og denne gangen er turen kommet til sjefen sjøl; eier, daglig leder og grunnlegger av Tjorven garn slik vi kjenner det i dag; Tina Østby!

   

  Tina startet Tjorven garn i mai 1995 sammen med sin kjære lillesøster Elisabeth.

  Klikk her for å lese mer om Tjorvens historie!

  Det vil si at hun nå har drevet denne bedriften i 21 år - og med stødig hånd, god businessteft og pågangsmot har hun klart å utvikle Tjorven-imperiet til den suksesshistorien den er idag. 

 3. Aug 11 2016

  Flotte nyheter til barn fra Sandnes garn er her!

  Sommeren er på hell, og vi begynner så smått å vende blikket mot høsten. Det er mange av våre leverandører som kommer med høst-nyhetene allerede nå, og Sandnes garn er av dem som er kommet med de aller fineste kolleksjonene for barn! 

  Vi har fått inn to nye hefter; 1610 og 1611 - to oppskriftshefter fulle av delikate og anvendelige plagg til barn og baby! 

   

  1610 Smart til barn

 4. Aug 2 2016

  Mange flotte nyheter fra Lang yarns!

  Vi har den siste tiden fått inn mange fine godbiter fra Lang yarns, og som akkurat nå er på vei ut i hyllene våre.

  Det første er merinogarnet Zero - et kabeltvunnet garn i 100 % merino som er mykt og allsidig. Egner seg veldig godt til plagg til alle aldre; store som små! Du strikker på pinne 4-4.5 mm, og siden garnet er kabeltvunnet vil plaggene bli lett elastiske. Vi har fått inn mange lekre og duse farger som passer til høstens trendbilde. Prisen er kr. 75 pr nøste (50 gram).