1. Oct 28 2016

  Boksignering med Tora Berger!

  Dette er spennende dere...!

  Neste lørdag får vi besøk i butikken av skiskytterdronningen Tora Berger!! Hun kommer for å signere sin nye strikkebok "Strikk med Tora" og vi gleder oss masse!

   

  Sted: Tjorven garn - Valkyriegata 17

  Dato: lørdag 5. november

  Tid: kl. 12.15

   

 2. Oct 28 2016

  Nytt herrehefte fra Sandnes garn!

  Endelig kom det en ny herrekolleksjon!

  Herrene er ikke akkurat bortskjemte med strikkeoppskrifter, da det som regel er dame-, barn- eller babyplagg som lanseres. Men her har Sandnes garn virkelig slått på stortromma og lansert et hefte som heter "Mr." - full av lekre gensere, jakker, luer og skjerf til mannen i våre liv! 

   

 3. Oct 28 2016

  Mila - myk garnnyhet fra Lang yarns!

  Er det noe vi ikke er fremmed for, så er det å ta inn nye garntyper, noe vi gjør ganske ofte! Sortimentet hos oss skifter med jevne mellomrom, nettopp for at vi skal kunne tilby kundene våre noe spennende hele tiden! De klassiske garntypene vi har hatt i alle år forblir i hyllene selvsagt, mens andre skiftes ut og erstattes med kule nyheter.

   

 4. Oct 7 2016

  Alle fargene i Børstet Alpakka er her!

  Ventetide er over; vi har endelig fått inn alle de lekre fargene i nyheten Børstet Alpakka fra Sandnes garn! Hele kolleksjonen finner du også i nettbutikken her!

   

  19 lekre farger i begge ender av skalaen; fra de duse naturfargene til de spreke knallfargene - her har du det du trenger for å la kreativiten få fritt spillerom! Garnet er mykt og fluffy og strikkes på pinne 5-7 mm.