1. Jan 20 2017

  Herlige nyheter til de minste fra Sandnes garn!

  Sandnes Garn er veldig flinke på design til de minste, og heftet 1702 'Smårollinger' er intet unntak.

  Her finner du plagg med fine detaljer, noe som gjør at de kan brukes til selskapeligheter også! Søte kjoler, en bedårende lue med ører og søte jakker er noe av det du får her.

  Plaggene er strikket i Alpakka Silke, Alpakka Ull, Tynn Merinoull og Børstet Alpakka, for å nevne noen. Hvilket betyr at du får myke og delikate plagg som minsten vil elske.

   

 2. Jan 20 2017

  Nytt KK i salg - med strikkespesial!

  I dag, fredag 20. januar, er KK nr. 03 i salg og vi vil anbefale dere å kjøpe et eksemplar! I denne utgaven er det 45 sider med lekker motestrikk, og vi hos Tjorven garn har bidratt med tre ulike design denne gangen; den rosa flettegenseren inspirert av en Ganni-modell, en lekker lang cardigan strikket i Yara fra Lang yarns og en enkel lue i LettLopi.

 3. Jan 11 2017

  Patentstrikk er i vinden som aldri før!

  Om man tar seg en tur i en klesbutikk og kikker på strikkeplaggene som selges, så er det ikke til å unngå å støte på et patentstrikket plagg eller to - de er overalt denne sesongen! 

  Både hel- og halvpatent er i vinden som aldri før og kan sees både i ferdigstrikk og oppskrifter. Patentstrikk er en enkel og effektfull teknikk som gjør seg godt med alle mulige garntyper. Effekten vil gjerne se svært annerledes ut om man bruker loddent garn enn om man bruker helt glatt garn, og hvor tykt garnet er!