1. Mar 29 2017

  Årets største garnmesse!

  Tordag 30. mars starter den største håndarbeidsmessen i Køln i Tyskland, og noen av oss skal dit! Vi gleder oss masse - det er her du møter spennende leverandører fra hele Europa, og får se alle nyhetene før alle andre.

  Alle de største garnprodusentene i Europa er her, og andre som har med håndarbeid å gjøre, som broderier og slikt.

  Det er garn vi er der for å se på, og forhåpentlig finne noe nytt og spennende til butikken!! Man skal ikke se bort i fra at det dukker opp mange nyheter hos oss før sommeren etter denne messen... 

 2. Mar 27 2017

  MANN av Petter Pilgaard

  Sandnes garn er i vinden når det gjelder ulike designsamarbeider, og nå har de inngått et samarbeid med Petter Pilgaard!

  Gjennom vinteren 2017 ble hele Norge kjent med Petter som Farmen-deltaker. 1,5 millioner seere fulgte med på hans strabaser for å nå målsetningen om å gjøre mann av seg. Åpenheten, ærligheten, det smittende humøret og viljen til å ta i et tak, gjorde det lett å bli glad i ham gjennom tv-skjermen. Petter ble MANN både i egne og andres øyne.

 3. Mar 27 2017

  Masse fine gratisoppskrifter fra Sandnes garn!

  På Sandnes garn sine hjemmesider ligger det mange flotte oppskrifter ute, helt gratis! 

  Nå får du blant annet gratis oppskrift på den fine Silja-genseren fra Hanneli-kolleksjonen, og på tovede tøfler og votter med Setesdalsmønster som er perfekte påskeprosjekter! 

  Etter Farmen Kjendis er det svært mange som har kastet seg over den klassiske Haukeligenseren, etter at Vendela Kirsebom brukte den mye inne på gården. Nå har Sandnes garn oppdatert den gamle oppskriften, og endret på fargene slik at den blir mer lik slik den ble vist på tv!

   

 4. Mar 23 2017

  Nytt angoragarn fra Anny Blatt!

  Vi har lenge hatt angoragarnet fra Lang yarns i hyllene, og nå har vi supplert med en ny type! 

   

  Angora Super fra Anny Blatt er 70 % angora og 30 % ull, og er tykkere enn den fra Lang yarns. Det er supermykt og har noe lengre fibre, noe som gir det et bløtt og pusete uttrykk. Dette garnet passer til alt fra de populære rulleluene til bløte og delikate gensere eller jakker. Anbefalt pinne er 4 mm.

 5. Mar 10 2017

  Gratis oppskrift fra Sandnes garn!

  På hjemmesidene til Sandnes garn ligger det flere fine oppskrifter til dame, herre og barn - helt gratis! 

  Denne måneden deler de oppskrift på et par tovede tøfler i str. 25-46. Dette er et perfekt prosjekt å pusle med i for eksempel påskeferien! 

  Disse strikker du i Fritidsgarn, et flott ullgarn som finnes i et mylder av farger. Hvorfor ikke strikke et par til hele familien i ulike farger!?

   

 6. Mar 8 2017

  DUGNADSSTRIKK

  Det finnes mange flotte organisasjoner man kan donere strikkeplagg til! Her følger en oversikt over de vi har kjennskap til, samt informasjon om hva du kan gjøre for å bidra!

   

  AMANDAPROSJEKTET - www.amandaprosjektet.no - til premature

 7. Mar 3 2017

  Garnpakker til TG02 Høst er klare!

  Nå ligger garnpakker til alle designene fra Tjorven-heftet TG02 Høst også ute i nettbutikken! Alle plaggene er strikket med kvalitetsgarn fra den sveitsiske garnprodusenten Lang yarns, og sikrer god holdbarhet på plaggene du strikker.

   

  Ta en titt på alle de fine designene nedenfor - ved å klikke på bildet kommer du rett til produktet i nettbutikken

   

 8. Mar 2 2017

  Nå får du endelig garnpakker til våre nyeste hefter!

  For en liten tid tilbake lanserte vi to nye Tjorven-hefter; Hippiehøst og Høst<3. 

  Denne lanseringen foregikk litt i stillhet her på nettsiden vår, men har blitt svært godt mottatt blant våre kunder i butikken. 

  Nå er disse heftene endelig tilgjengelige for alle dere andre også, og her presenterer vi bilder av alle modellene i det første heftet; TG01 Hippiehøst!

Side