1. Apr 21 2017

  Ny garnleverandør!

  Vi har tatt inn to herlige garnkvaliteter fra Rico Design, som vi allerede elsker høyt og gleder oss til å skape med! 

   

  Alpaca Dream er et herlig kabelspunnet garn med en svært spennende tekstur. Dette strikkes på pinne 8, har en strikkefasthet på 14 m på 10 cm og nøstene på 50 gram inneholder 120 meter med herlig spunnet tråd. Alpaca Dream koster 89 kr pr nøste. Vi kommer til å strikke opp modeller i dette for å teste det ut, så følg med!

 2. Apr 21 2017

  Nye flotte farger i Mila!

  Vi har fått påfyll av flere lekre og sommerlige farger i garnet Mila fra Lang yarns! Dette garnet er et kabelspunnet garn med lett melering, som er supermykt og herlig å strikke med.  Vi har det også i vår nettbutikk her!

 3. Apr 20 2017

  Strikkeinspo!

  Her vil vi komme med litt strikkeinspo til hva ditt neste prosjekt kan være! Vi som strikker og har et visst nivå av ferdigheter innen strikking, er så heldige at vi kan strikke plagg vi ser her og der, og kan la oss inspirere til å lage noe lignende! 

 4. Apr 6 2017

  Påskestrikk!

  Påsken nærmer seg med stormkritt og det er på høy tid å planlegge påskeprosjektene! Det er ikke mye som slår det å sitte i solveggen med strikketøyet i fanget, mens man ivrig forsøker å få litt farge i ansiktet! 

   

  Vi har samlet noen fine prosjekter du kan prøve deg på - både små og de litt større.

 5. Apr 5 2017

  Årets garnmesse i Køln!

  Hvert år arrangeres Europas største garnmesse i Køln i Tyskland, og vi har deltatt på nesten hver eneste messe de siste 10 årene. I år var intet unntak.

  31. mars til 2. april var det igjen tid for vårens vakreste eventyr for oss i garnbransjen, og vi hadde en fantastisk tur også denne gangen! Køln er en sjarmerende by og vi koser oss hver gang vi får sjansen til å dra hit. I år var det eier av Tjorven, Tina, daglig leder; Emily og leder for nettbutikken; Carine som fikk gleden av å dra.

   

 6. Apr 3 2017

  Våre åpningstider i påsken!

  Påsken er rett rundt hjørnet! Våre åpningstider i påskeuken er som følger:

   

  Mandag & tirsdag: kl. 10-17

  Onsdag 12. april: kl. 10-15

  Skjærtorsdag & langfredag: stengt

  Påskeaften: kl. 10-14

  2. påskedag: stengt

   

  NB! Tjorven Nål & Tråd holder stengt påskeaften!