1. Aug 25 2017

  Nyheter fra Sandnes garn!

  Sandnes garn har kommet med et nytt hefte til dame, som heter 1715 Alpakka. Her finner du mange fine oppskrifter til dame, som jakker, skjerf og gensere i mange ulike teknikker. Alle plaggene er strikket i enten Alpakka Ull, Tynn Alpakka Ull, Tynn Silk Mohair, Alpakka, Mini Alpakka, Tweed og Merinoull.

  Dette sier de selv om heftet:

 2. Aug 18 2017

  #oransjeskjerf fra House of Yarn!

  Vi har fått inn en kasse med garn i 65 % ull og 35 % alpakka fra House of Yarn i en flott oransje farge som er med i deres prosjekt "Strikk #oransjeskjerf"!

  I samarbeid med Kirkens Bymisjon lanserer House Of Yarn et nydelig, lunt og varmt #Oransjeskjerf-garn. 5 kroner fra hvert nøste går til Kirkens Bymisjon sitt fantastiske arbeid for gatas folk og andre som strever i hverdagen. 

 3. Aug 7 2017

  Endelig er den her!

  Første gang vi så denne genseren var på garnmessen i Køln i april på standen til Katia yarn. Vi likte den, tok et bilde og delte det på Facebook og Instagram.

  Omtrent umiddelbart ble det vist stor interesse for denne, og mange ønsket oppskriften. Siden den gang har vi jobbet med å få den av produsenten, og ble lovet en oversatt versjon ganske raskt. Men dette lot dessverre vente på seg, så da vi endelig fikk en engelsk versjon for noen få dager siden gikk vi i gang med å oversette denne til norsk. Og nå er den endelig klar!

 4. Aug 4 2017

  Herlig genser til barn!

  Vi har laget denne herlige genseren til baby i garnet Nova fra Lang yarns - et supermykt og luftig garn som består av merinoull, kamelhår og nylon. Garnet er mykt nok til de minste, uten å klø!

  Dette er en enkel modell med 'striper' og raglan, og går raskt å strikke! Størrelsen går fra 1- 4 år. Vi har oppskriften og garn i butikken :)

  Nå får du også garnpakker i nettbutikken vår - til 20 % rabatt!

   

 5. Aug 3 2017

  Sukkerspinn-genseren!

  Det er sikkert flere av dere som har sett "Sukkerspinn"-genseren på enten Instagram eller Facebook i det siste, og falt like hardt for den som vi har gjort. Genseren er designet av flinke Cecilie hos Ariadne garn på CC Vest, og hun har vært så snill å la oss få lov til å selge oppskriften hennes i butikken vår! 

  Hun har laget sin i dobbel Børstet Alpakka fra Sandnes garn i to ulike farger (naturhvit og lys rosa), og den fargekombinasjonen lever virkelig opp til navnet sitt 'sukkerspinn'! 

 6. Aug 2 2017

  Gratis oppskrift fra Sandnes garn!

  Hver måned deler Sandnes garn en ny flott og GRATIS oppskrift! Hvem liker vel ikke gratis oppskrifter, eller hva?