1. Sep 14 2017

  Nyheter til dame fra Sandnes garn

  Et nytt og delikat damehefte fra Sandnes garn er nå kommet - 1717 Silke er et hefte som inneholder feminine og delikate plagg til dame. I dette heftet finner du gensere, ponchoer, lette jakker og fine hverdagsgensere. 

  Plaggene er strikket i blant annet Silk Mohair, Tynn Line, Alpakka Silke og Tweed. 

  Vi har både garn og oppskrift i vår butikk, og nedenfor ser du et utvalg av oppskriftene i heftet (ved å klikke på et bilde blir du ledet til Sandnes garn sin nettside)

   

 2. Sep 14 2017

  Nytt barnehefte fra Sandnes garn!

  s="padding">

  Høstens nye barnehefte fra Sandnes garn er kommet - det heter 1718 Mykt til barn og inneholder masse fine plagg til barn som passer perfekt til årstiden vi nå går inn i. Her finner du jakker, gensere, kjoler, skjørt og luer. Striper, fletter, patent, raglan - teknikkene er mange og allsidige! 

  Plaggene er strikket med Børstet Alpakka, Merinoull, Alpakka Ull med flere. Plaggene passer til variert bruk, og våre tanker går til turer i skogen med en soppkurv i armkroken :)

 3. Sep 13 2017

  Bilfri markedsdag 2017

  Hvert år arrangerer Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening to markedsdager, en på våren og en på høsten. Vi er nå klare for høstens bilfrie markedsdag, lørdag 16. september!
  Hegdehaugsveien og Bogstadveien med sidegater tar da i mot over 100 000 besøkende som kan nyte butikkene også på gateplan, med boder, liv og røre. Gatene holdes trikk- og bilfrie fra 09:00 – 17:00.