1. Oct 24 2017

  Tjorvens handlenett!

  Har du sett de nye handlenettene våre? Store og holdbare handlenett med plass til mye - et miljøvennlig alternativ til plastposene vi omgir oss med! 

  Perfekte til strikketøyet, på handletur i matbutikken, på weekendtur der du bare skal ha med det mest nødvendige, til treningstøy - you name it... De koster bare 15 kr pr stk og kan brukes igjen og igjen... og igjen!

  De måler 45 x 12 x 32 cm, og har dermed plass til mye. Bli med på den grønne bølgen du og! 

   

 2. Oct 17 2017

  Fine enkeltoppskrifter fra Sandnes!

  Det er enda noen måneder igjen til jul, men hvorfor ikke starte allerede nå med julestrikken? Vi har fått inn flere fine enkeltoppskrifter fra Sandnes garn som er fine småprosjekter å pusle med fram mot vinteren.

 3. Oct 13 2017

  ROSA SLØYFE 2017

  Line Langmo fronter Rosa sløyfe-aksjonen 2017 med sitt eget garn; Line Langmo Påfugl – et superpopulært, luftig og lekkert garn i luksusmohair med høy trendfaktor. Nå ønsker hun å inspirere hele strikkefolket til å kaste seg på pinnene og strikke årets desidert lekreste – og kanskje viktigste plagg – en Rosa sløyfe genser – eller fler!

 4. Oct 13 2017

  Nytt garn: Fat Faerytale!

  Vi har fått et nytt garn i hyllene våre; Fat Faerytale fra Du Store Alpakka!

  Som navnet tilsier så er dette en tykkere utgave av klassikeren Faerytale, som allerede har vært i hyllene våre i mange år. Fat Faerytale er i 100 % børstet alpakka. Det er supermykt og bløtt, og er kløfritt! En stor fordel når man skal ha et strikket plagg rett mot huden. Garnet er svært lett og vil derfor gi lette og komfortable plagg.

   

 5. Oct 11 2017

  Mer strikkeinspo!

  Tidligere i år publiserte vi en artikkel med masse strikkeinspo, og det er mange som har latt seg inspirere til å lage noe spennende etter å ha lest denne. Derfor vil vi igjen dele god inspirasjon som kan hjelpe deg til å finne et nytt prosjekt for høsten! 

 6. Oct 9 2017

  Tema 51: Norske Ikoner fra Sandnes garn

  Det har kommet et nytt "Norske Ikoner" hefte fra Sandnes garn, og det er spekkfullt av fine gensere og kofter til dame, herre, baby og barn! Alt på ett brett der altså.

  Flere av modellene har navn etter steder i Norge og hele heftet bærer selvsagt preg av det typiske norske. Her er det blant annet oppskrift på både Haukeligenser og Nancygenser til barn, strikket i henholdsvis Tynn Alpakka Ull og Smart. Alle modellene er laget i de mykeste, varmeste og fineste garnkvalitetene fra Sandnes garn!

  Se alle modellene her!

 7. Oct 2 2017

  Gratis oppskrift fra Sandnes garn!

  Sandnes garn har nå lagt ut sin gratis oppskrift for oktober - og denne måneden er dette en flott genser i rundstrikk, laget med Alpakka! Dette er en klassisk og fin genser med høy hals som går i størrelse 2-12 år. Myk, varm og allsidig!