1. May 9 2018

  Tjorven Bryllup!

  Vi jobber hele tiden med å lage nye oppskrifter, og denne gangen var det et stort ønske om å lage fine ting til bruden som var inspirasjonen! Det finnes ikke mange oppskrifter til bruden i dag, og derfor har vi nå laget Tjorven Bryllup - som kommer i løpet av mai!

  Det å stå brud er en spesiell opplevelse, og et bryllup er en drømmedag man vil huske for alltid. Derfor er det også fint å kunne bruke både tid og kjærlighet på et håndstrikket plagg som man vet vil sette sitt personlige preg på brudeantrekket, og som man vil forbinde med gode minner. Disse plaggene vil også være en fin gave til bruden!

  I dette heftet finner du både strikkede og heklede boleroer til å ha over kjolen, belter, gensere, sjal og hårpynt. 

      

  Alle oppskriftene i heftet er designet av oss som jobber hos Tjorven garn, og vi har samarbeidet med flinke fotografer, stylister, redigerere og korrekturlesere slik at resultatet skulle bli så flott som mulig.

  Mer info om lanseringsdato kommer senere!

 2. May 3 2018

  VELKOMMEN TIL NYE NETTSIDER - 2018

  Som du sikkert har sett allerede så har nettsiden vår fått et helt nytt design! 

  Hovedfokuset er nå på nettbutikken, og vi håper du synes det er enklere å finne frem og at du får en bedre handleopplevelse hos oss.

  Nytt er også at vi nå samarbeider med Klarna, hvilket gir deg flere betalingsmuligheter og derfor mer fleksibilitet.

  For å holde deg oppdatert på alt som skjer i Tjorven-universet (altså nettbutikken og våre to butikker i Oslo), sjekk gjerne ut bloggen vår for oppdateringer og spennende innhold!