1. Aug 31 2018

  Oslo Design Fair

  Denne uken var det Oslo Design Fair - en messe med garn, interiør og mote. Dette er en messe for faghandelen og innkjøpere, der man kan se sesongens nyheter hos leverandører. 

  Det er alltid spennende å ta turen hit. Her får vi tatt en titt på alt det fine garnet som leverandørene våre skal lansere, nye modeller og farger. I tillegg er det hyggelig å møte kollegaer i bransjen! 

  I år fant vi blant annet mye spennende nyheter til sybutikken vår! Spesielt én artikkel gleder vi oss til å selge i november, som vi tror blir en hit balnt kundene! 

  På garnfronten er det nye farger i allerede etablerte kvaliteter som kommer. Fra Sandnes garn er det mange nye farger i Peer Gynt å glede seg til; alt fra dyp burgunder til flaskegrønn. Hos Sandnes garn fikk vi også tatt en titt på kolleksjonen de har med Nanna Øland Fabricius, en dansk popartist under navnet 'Oh Land' med en kreativ og fargerik stil! Her lanseres det også en ny garntype i forbindelse med kolleksjonen. Dette er en leken kolleksjon av oversized plagg der fokus på det uperfekte og enkle er gjeldende. 

  Rauma Ull viste oss mange nye farger i Iris, der vår egen eier Tina har vært med i utviklingen av ti nye og spennende farger! Vi skal også få inn mange nye farger i Vams, for å utvide fargeutvalget vårt enda mer i "tykk ren ull"-kategorien.

          

 2. Aug 20 2018

  Høstens nyheter fra Sandnes garn

  Høstens nyheter fra Sandnes garn er nå kommet, og det er mange nye farger å glede seg til! 

  Det kommer mange nye farger i Alpakka Ull, Tynn Alpakka Ull, Alpakka Silke, Merinoull og Mini Alpakka! Den nye fargepaletten bærer preg av sesongen vi er på vei inn i, med bruntoner, lekre grønnfarger og ulike varianter av blått.


  ALPAKKA SILKE

   

  To av de nye fargene i Alpakka Silke; nr. 3062 høst og 3522 nude. 

  Dette garnet er et herlig blandingsgarn med alpakka og silke, og egner seg spesielt godt til babystrikk. I tillegg til disse to fargene får du mange andre farger som spenner over hele fargeskalaen. Kjøp Alpakka Silke her!

  MERINOULL

  I Merinoull kommer det hele seks nye farger, og to av dem ser du her; nr. 2544 brent gulbrun og nr.5002 lavendel frost. Merinoull er et mellomtykt garn i 100 % merinoull, og det er hele 33 farger å velge mellom. Dette garnet er spesielt fint til barnetøy, som gensere og bukser. Kjøp Merinoull her!

  MINI ALPAKKA

  Mini Alpakka er en klassiker, og egner seg til mye. I denne kvaliteten kommer det hele ti nye farger; blant annet nr. 3514 peach og 2134 gul sand. Mini Alpakka er nydelig til kofter, og gir et delikat resultat. I dette garnet er det hele 55 nydelige farger å velge i.Kjøp Mini Alpakka her!

  TYNN ALPAKKA ULL

  Tynn Alpakka Ull er en herlig myk kvalitet med 65 % alpakka og 35 % ull. Her kommer det syv nye farger, blant annet nr. 3571 brun og 7755 smaragd. Dette garnet egner seg til både store og små; spesielt fint til tynne og varme gensere og kofter. Kjøp Tynn Alpakka Ull her!

  ALPAKKA ULL

  Alpakka Ull kommer i fire nye farger; blant annet 6013 himmelblå og 5043 lilla. Dette er et mellomtykt garn med mykheten til alpakka, og varmen til ren ull. Kjøp Alpakka ull her!

  Alle disse kvalitetene og fargene får du selvsagt også i vår butikk på Majorstua :)

 3. Aug 6 2018

  Garnnyheter fra Lang yarns

  Det kommer alltid mange spennende garnnyheter på markedet når sommeren er på hell, og vi gleder oss alltid til å få noe nytt snadder i hyllene!

  Da vi var på årets garnmesse i Køln i april, så kom vi over mange nyheter fra vår faste leverandør Lang yarns, som vi umiddelbart falt for.

  Deres nye konsept; wool addicts er en ny linje med trendy garn som er perfekt til enkle plagg, og som passer fint til den norske høsten og vinteren!

   

  Bilder fra utstillingen til Lang yarns i Køln

  Vi kan endelig presentere garnet FIRE fra Lang yarns, et chunky garn i merinoull som er perfekt til kule gensere og tilbehør.

  Den fine flettegenseren med høy hals er perfekt for det kalde, nordiske klimaet og vi falt også for det enkle rillestrikkede skjerfet fra kampanjebildene til Lang yarns! 

  Garnet kommer i 11 farger og koster 91 kr pr nøste. 

   

  Bilder lånt fra langyarns.com

  Et annet garn fra samme konsept er WATER. Dette er et lett loddent garn i babyalpakka som gir myke, lette og behagelige plagg. Dette er et drøyt garn der du ikke trenger mange nøstene for å lage det ditt nye favorittplagg!  
  Water har vi i 11 fine farger og det koster 116 kr pr nøste.

   

  Bilder lånt fra langyarns.com

  Det siste nye tilskuddet på garnfronten fra Lang yarns er Luna. Dette er et lett kabeltvunnet garn i alpakka og nylon. Den spesielle spinneteknikken gir en svært luftig og lett elastisk tråd, noe som igjen bidrar til lette og behagelige plagg.
   Luna kommer i syv farger og koster 112 kr pr nøste.

    

  Bilder lånt fra langyarns.com

  Fire, Water og Luna er foreløpig kun tilgjengelig i vår nettbutikk men vil også komme i butikk innen kort tid!