1. Nov 21 2018

  Gratis oppskrift fra Sandnes garn

  Gratis oppskrift på barnejakke fra Sandnes garn

  Amanda-jakken er en herlig kofte med rundfelling som strikkes i Smart - et superwash-garn i 100 % ull. Jakken kommer i 2-12 år og er en flott helårsjakke, like flott i barnehagen, på skolen, som turklær eller til pent.

  Smart kommer i mange lekre farger så her står du fritt til å skape din egen unike kombinasjon av farger og knapper! 

  Klikk her for å laste ned oppskriften (gratis nedlasting er kun tilgjengelig i november 2018)

 2. Nov 7 2018

  Strikkeskole med Oh Land og Sandnes garn

  Sjarmerende OhLand's strikkeskole med Sandnes garn kan lære deg noen smarte triks du ikke visste fra før! 

  Spennende og kreative oppskrifter er stikkord for kolleksjonen som kom tidlig i høst, og den fargerike bakkvinnen er Nanna - kjent som artisten OhLand fra Danmark. Hun har designet flere spennende plagg til dame, herre og barn, med tilhørende garn. Nanna er glad i det hjemmelagede uttrykket, og det som i utgangspunktet ikke gir mening. Rar passform eller vrangen ut; det personlige og unike er i fokus i hennes design. Hun er kjent for sin fargerike og sterkt individuelle stil, og med kolleksjonen med Sandnes garn kommer hennes motefilosofi til uttrykk. Med lek og improvisasjon blir plaggene en feiring av det unike, og en motvekt til det lette og tilgjengelige masseproduserte. Genseren med spraglete uttrykk må gjerne søles på, for det vil strengt tatt ikke synes på en slik genser! Slik tenker en popstjerne som også er mamma. Det var under svangerskapet at Nanna følte på kallet til å ta opp strikkearven etter sin mor. Plaggene hun laget ble raskt etterspurt av venner og kjente med en forkjærlighet for det spesielle. Og slik ble det til at plaggene hennes ble laget i voksenstørrelser. som designer av kolleksjonen har Nanna også vært personlig involvert i å velge ut Pantonefarger for garnet Modig og Konfetti. Dette gjør kolleksjonen til et tvers igjennom uttrykk for hennes stil og personlige preferanser.

   

  På hjemmesiden til Sandnes garn får du nå en strikkeskole med OhLand, der hun deler sine beste tips til ivrige strikkere. 

  Klikk her for å gå til strikkeskolen!