1. Dec 20 2018

  Julen er her...

  Vi nærmer oss slutten av 2018 - og for et år det har vært! Vi legger bak oss et år med mye skaperglede og glade farger! 

  Vi holder åpent også i romjulen! Her ser du våre  åpningstider for slutten av desember,:

  Fredag 21.12: kl. 10 - 18

  Lørdag 22.12: kl. 10 - 16

  Julaften: kl. 9 - 12

  Torsdag 27.12: kl. 10 - 16

  Fredag 28.12: kl. 10 - 16

  Lørdag 29.12: kl. 10 - 15

  Nyttårsaften: kl. 10 - 14

  Tirsdag 2. januar: stengt grunnet vareopptelling

  Fra og med onsdag 3. januar har vi åpent som vanlig :)

  Nettbutikken er ubemannet fra og med 21.12 til og med 2. januar. Alle ordre gjort i denne perioden blir behandlet første uken i januar.

  Klikk & hent vil ikke være mulig i samme periode. 

  Med ønske om en riktig god jul og godt nytt år!

 2. Dec 7 2018

  Mohairjakker du vil elske!

  Vi har laget oppskrift på både en enkel mohairjakke og mohairgenser, henholdsvis Carines jakke i Ingenua og Carines genser i Ingenua,

  Jakken er i utgangspunktet ensfarget, men med den enkle designen og utvalget av garn og farger, så har vi lekt oss med litt ulike varianter man kan strikke denne i! 

  Vi har latt oss inspirere av merket Tricot d'O - et belgisk merke som designer lekre strikkeplagg. Disse får man kjøpt i butikk flere steder i Norge. 

  Vi synes selvsagt det er morsommere å strikke selv enn å kjøpe ferdig, og derfor ønsket vi å lage noe lignende! 

  Denne har vi brukt hele 19 forskjellige farger og fire ulike garntyper på! Siden man åpenbart ikke bruker alle meterne i nøstene så får man garn til TO jakker om man kjøper de fargene vi har brukt her. Du får den som garnpakke her og prisen er 1659 kr. Det er ikke en gal pris for to flotte jakker! Denne går raskt å strikke, og du bruker pinne 8, 60 cm på hele jakken. Praktisk der altså, uten pinnebytte!

  En annen variant, som vi også har funnet inspirasjon fra hos Tricot d'O, er denne med bredere striper og blikkfang av klare farger, Her er det brukt samme grunnoppskrift (Carines jakke i Ingenua), men mindre garn. Denne har vi også garnpakke på i nettbutikken og prisen er kr. 842. Denne garnmengden er nok til en jakke. 

  Om du heller skulle ønske deg en trendy genser som du strikker på null komma niks, er Carines genser i Ingenua perfekt! Dette er en enkel modell som er lett oversized, med båthals og romslige ermer. Den snurpes litt inn nederst på bolen og nederst på ermene. Denne strikkes med dobbel tråd Ingenua på pinne 7 og 10, og om vi strikker litt hver dag så lover vi at du er ferdig på ca. fem dager! Denne kommer i tre størrelser, og du trenger bare 5-6 nøster til en genser. Med så mange lekre farger å velge mellom vil vi tro du kan strikke både to og tre gensere, for å passe til alt det andre du har i garderoben!  Denne genseren er også det perfekte nybegynner-prosjektet, da det ikke er noe montering (bortsett fra å sy sammen skuldrene), og det plukkes opp til ermer så man slipper å sy på disse. Garnpakkene finner du her.

  New layer...