1. Jan 28 2019

  Strikk en enkel mohairjakke!

  Enkle strikkeplagg som man lager på noen dager er herlig å ha i blant! Denne enkle jakken, som vi har kalt Carines Ingenuajakke, strikkes på pinne 8 med dobbel tråd Ingenua fra Katia yarns. Dette er en svært enkel og lettfattelig oppskrift som vi mener vil være enkel nok til selv den nyeste nybegynner! 

  Jakken er strikket i fem deler; bakstykke, to forstykker og to ermer. Montering er heller ikke vanskelig, men dersom du ikke føler deg trygg på montering så kan vi hjelpe deg med det også mot en liten sum 

  Ingenua finnes i mange fine farger, vi har strikket våre modeller i blå nr. 38 og rosa nr. 51. Jakken er litt romslig, og dermed lett og ledig til å toppe antrekket med! Jakken kommer i to størrelser. Garnpakker koster fra kr. 445 og du finner den her!

      

 2. Jan 16 2019

  Håndfarget Tynn Merinoull!

  Den første nyheten for 2019 er rett rundt hjørnet, og nå kan vi glede oss til å få den populære garnkvaliteten Tynn Merinoull fra Sandnes garn i tre helt nye farger! 

  Det er tre nye håndfargede varianter i kolleksjonen; 1010 vanilje, 1050 lakris og 4613 jordbær. Nøstene kommer i 100 grams nøster (350 m) og koster kr. 176 kr pr hespe.

  Se de nye fargene i nettbutikken vår her!

  Vi har også utvidet hele fargeutvalget i Tynn Merinoull i nettbutikken - nå finner du også alle Klompelompefargene der!

 3. Jan 10 2019

  Gratis oppskrift fra Sandnes garn

  Hvem liker vel ikke det som er gratis..? Som alltid deler Sandnes garn er gratis oppskrift når vi befinner oss i en ny måned, og for januar kan de friste med denne lekre flettegenseren. Modellen er strikket med dobbel tråd; Børstet Alpakka og Tynn Alpakka Ull. Den rosa fargen som er avbildet er nydelig, men dessverre er rosa 4314 i Tynn Alpakka Ull utgått. Det bør ikke hindre deg; det finnes svært mange lekre farger i begge kvalitetene! 

  Se fargekartet til Børstet Alpakka og Tynn Alpakka Ull ved å klikke på navnet! 

  For å laste ned oppskriften, besøk Sandnes garn ved å klikke her! (kun tilgjengelig i januar 2019)

 4. Jan 9 2019

  Hvordan drive god butikk?

  Høsten 2018 byttet vi ut hele kassesystemet vårt, og har fått en forenklet hverdag med det nye systemet fra Shoplabs.

  De var også på besøk hos oss for å lære litt mer om hvordan man driver en god butikk i dagens marked. Vår daglige leder, Emily, hadde flere tips å dele!

  Se innlegget på Shoplabs sine sider ved å klikke her!

 5. Jan 7 2019

  Nye oppskrifter fra Tiril Eckhoff + Sandnes garn

  Tiril Eckhoff gjør suksess både i skisporet og i sitt mangeårige samarbeid med Sandnes garn! Nå kommer enda flere oppskrifter fra den blide jenta, og denne gangen er det tilbehør som passer perfekt utendørs som vi kan glede oss over.

  Tiril har laget votter, sokker og pannebånd med det norske flagget på, og alt er strikket og tovet i Fritidsgarn. Disse vil holde deg varm og stilig! 

  Heftet med oppskriftene koster kr.  30 og fås i butikker nå!

    

    

    

  Klikk her for å ta en titt på brosjyren fra Sandnes garn!