Vi er godt i gang med sommeren, og ferien nærmer seg med stormskritt for de aller fleste. 

Trenger du litt inspirasjon til sommerstrikken? VI hjelper deg! 

Her har vi samlet noen av våre favoritter for sommeren.

SANDNES GARN

Sandnes garn har alltid mange fine sommeroppskrifter til både voksne og barn. Dette er våre favoritter fra heftet 1908 Sommer Dame!

      

- Toppen "Sløyfe" er en herlig myk topp med rund hals og korte ermer. Denne er strikket i Mandarin Petit, og har raglanfelling og dekorativt hullmønster i halsen. 

- Genseren "Stripegenser" er strikket i Duo og Tynn Silk Mohair. Denne blandingen gjør den perfekt til kjølige sommerkvelder, der den tynne mohairen sørger for varme mens bomullen i Duo virker avkjølende. 

- T-skjorta med striper er strikket i Mandarin Petit. Denne kan fint strikkes ensfarget, eller med striper som avbildet. Alle de ulike fargene i Mandarin Petit gir mange muligheter for å sette sammen sin helt egne fargekombinasjon! 

RAUMA GARN

I heftet 285 Sommer dame er det mange godbiter som vi har forelsket oss i! Både de mer avanserte modellene med fletter, samt helt enkle topper kan man finne i dette heftet. Her er våre utvalgte favoritter! 

      

- Genseren med heklet bærestykke er strikket i Petunia, og er etter vår mening den perfekte sommergenser! Det lekre bærestykket gjør hele plagget!

- Genser med striper er strikket i Petunia. Den har 3/4 lange ermer og er romslig i fasongen. Det perfekte plagget å slenge over et skjørt eller shorts! 

- Flettegenseren med raglan er også strikket i Petunia. Alle de lekre flettene gjør denne litt mer avansert å strikke, men den er allikevel den ultimate sommerstrikken.

PETITE KNIT

      

- Ankers Sommerbluse er en lekker topp med rundt bærestykke. Denne kan strikkes i for eksempel Line fra Sandnes garn. En enkel topp som passer til alt!

- Sunday Tee har et rundt bærestykke og strikkes ovenfra og ned. De lekre stripene og den vide halsen gjør denne til et statement-plagg alle bør ha i garderoben! 

- Saturday Night Seater er strikket i tynn mohair, men de korte ermene og den tynne mohairen gjør denne til en allsidig helårsgenser! Et lekkert og delikat design med puffermer. Denne strikkes ovenfra og ned.

Hos oss kan du finne oppskrifter og garn til alle modellene vi her har vist. Velkommen til oss!