1. Aug 16 2019

  Cecilie Skog x Sandnes Garn

  Sandnes garn har de siste årene hatt mange suksessfulle designsamarbeid; Skappel, Hanneli Mustaparta, Tiril Eckhoff og nå - Cecilie Skog.

  Sammen med moren sin har Cecilie designet en flott genser strikket i garnet Kos, med motiver av trær på bærestykket. Genseren fås til både dame og barn.

  Om samarbeidet sier Cecilie:

  "Jeg elsker ull. Mamma strikket seg gjennom barndommen min. Hun strikket til alle i familien. Den gangen strikket hun akkurat det vi trengte, for at vi skulle holde oss varm gjennom det forblåste vestlandsværet. Gensere, kjoler, hals, lue og sokker gikk i arv. Siden den gangen har ulla også blitt mjuk. Og lun, så luftig og lett - og fremdeles så bærekraftig.

  Mine gamle gensere holder fortsatt små jenter med bustete hår varm. Og mamma strikker og strikker og strikker, det kommer stadig en overraskelse i posten, fra Ålesund. Fargerik ull, med restegarn og god fantasi.

  Mamma og jeg hadde lyst å lage gensere sammen, og vi hadde lyst å strikke trær i dem - en hel skog. For jeg bor i skogen og har bare blitt mer og mer glad i den. I samarbeid med Sandnes Garn er dette resultatet: Gensere med trær, i tidløse farger. Garnet heter Kos, og det passer perfekt, for dette er bare kos: Lett å strikke, fin å gi bort, god å ha på - og så ufattelig mjuk mot huden, som å kle på seg myk luft, rett på kroppen. Nyt!"

  Oppskrift og garn får du hos oss nå!

     

 2. Aug 16 2019

  Nå får du Knitting for Olive hos oss!

  Vi har lenge hatt etterspørsel etter garn fra Knitting for Olive, og etter å ha klart å rydde plass i våre allerede stappfulle garnhyller, så fikk vi endelig på plass både Merino og CottonMerino fra Knitting for Olive i sortimentet vårt! 

  Vi valgte og ta inn absolutt alle fargene i begge disse kvalitetene, og denne fargeskalaen er en fryd å se på. Duse og lekre farger som går ton-i-ton med hverandre gjør disse til garn som kan bli en liten utfording å velge sin farge i, men samtidig er de så lette å sette sammen! 

  Begge kvalitenene gjør seg veldig godt til babytøy eller barneklær, men også til voksne som vil ha tynne, men samtidig holdbare og varme plagg. 

  Vi mener også de gjør seg meget godt i samhandling med andre garntyper, og ser spesielt for oss at Merino sammen med en mohairtråd blir helt ypperlig.

  Vi har også hele sortimentet i nettbutikken vår! Klikk på denne lenken for å handle på nett!

  Vi har også fått ønsker om å ta inn Soft Silk Mohair fra samme merke, og vi har veldig, veldig lyst! Dessverre så har vi plassutfordringer, og skulle ønske vi kunne få plass til alle de lekre fargene som finnes! Men vi har allerede et stort utvalg av silke+mohair garn i butikk, så denne må vi vente med akkurat nå.

  Velkommen til oss for en titt på det lekre Knitting for Olive-garnet! 

      

  Noen av fargene i Merino 

     

  Noen av fargene i CottonMerino