1. Dec 18 2019

  Nettbutikk og Klikk & hent i julen

  Vi skriver 18. desember og det er under en uke igjen til julaften. Tjorven garns nettbutikk har i dag sin siste utsending av varer bestilt på nett, og ingen flere ordre sendes ut før i uke 1.

  Klikk & hent er også begrenset fra og med torsdag 19. desember. Men ring oss gjerne direkte på tlf. 22693360, dersom du ønsker å legge av varer. Vi er behjelpelige med å skaffe det meste, etter vår beste evne og tilgjengelighet!

  Dersom du har spørsmål til oss kan vi også nås via DM på Instagram, på Facebook eller på epost. Her svarer vi når vi har tid og anledning :)

  Med ønske om en riktig god jul!

 2. Dec 16 2019

  Julens åpningstider!

  Åpningstidene for desember er som følger: 

  Mandag - fredag: kl. 10 - 18

  Lørdag: kl. 10 - 16

  Søndag 22/12: kl. 14 - 18

  Lille juleaften: kl. 10 - 17

  Juleaften: kl. 9 - 12

  1. og 2. juledag: stengt

  27. desember: kl. 10 - 16

  28. desember. kl. 10 - 14

  30. desember: kl. 10 - 16

  31. desember: kl. 10 - 14

  1. nyttårsdag: stengt

  2. januar: stengt grunnet vareopptelling

  Fra og med 3. januar er vi tilbake til våre normale åpningstider. Med ønske om en riktig god jul! 

 3. Dec 11 2019

  Våre julegavetips!

  Julehandelen er i gang for fullt, og mange er allerede godt i gang med årets julehandel. Men, det er ikke alltid så lett å vite hva man skal gi!

  Her har vi samlet noen av våre julegavetips:

  The Needle Box rundpinneveske - kr. 599

  Denne kompakte vesken er beregnet for rundpinner, og er det perfekte oppbevaringen for deg som har flere enn ett sett rundpinner, men ikke har et ryddig oppbevaringssystem for dem! Vesken har 15 rom, og det er plass til mange pinner i hvert rom. Denne kommer i 5 farger, og er den perfekte gaven til en som strikker mye!

  Broderisakser kr. 135 pr stk

  En broderisaks er noe alle som driver med håndarbeid har bruk for fra tid til annen, enten man strikker eller syr. Hva med å gi en lekker broderisaks i julegave? Vi har lekre sakser med diverse design, som skiller seg litt ut fra de vanlige saksene man finner på markedet.

      

  Barnas Strikkepakke kr. 139

  Denne søte esken fra Sandnes garn er passende for barn fra 6 år og oppover. Dette er et perfekt start-kit for en nybegynner, og inneholder to nøster Fritdsgarn, et par strikkepinner i 5 mm og et lite hefte med instruksjoner.

  Handlenett kr. 69

  Et handlenett er perfekt til å ha strikketøyet i, og et mer miljøvennlig alternativ til plastposer! Vi har fire ulike typer fra Stitch, med god holdbarhet og plass.

  Gavekort - valgfritt beløp! 

  Hvis du ikke aner hva du skal gi, så er et Tjorven-gavekort alltid en sikker vinner! Du bestemmer selv beløpet dersom du kjøper det i butikk, eller fra kr. 100 dersom du vil kjøpe det i nettbutikken vår. Gavekortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdato, og kan brukes i begge butikkene våre (Tjorven garn og Tjorven Nål & Tråd)

  Gavekort kan kjøpes her!