1. Mar 24 2020

  JA - vi har åpent!

  Vi holder åpent som vanlig, så du trenger ikke ringe oss dersom du lurer på det :) Vi får utallige telefoner gjennom hele dagen, og ja - vi har åpent!

  Åpningstidene våre er kl. 10-17 på hverdager og kl. 10-15 på lørdager. Dette gjelder både garnbutikken og sybutikken.

 2. Mar 18 2020

  Få varer levert på døren! Og annen info om bestillinger på nett...

  Det er mange som holder seg hjemme nå, og da kan et strikketøy være til hjelp for å senke stress og skuldre, og få tiden til å gå.

  Vi merker en økning i antall bestillinger i nettbutikken, og vi tilbyr nå (i en begrenset periode) hjemkjøring av garn til deg som bor i Oslo, Asker og Bærum!

  Dersom du ønsker å benytte deg av dette så bestiller du i nettbutikken som normalt, og velger 'Hjemkjøring' som fraktalternativ.

  Interessen for dette tilbudet har vært stort, og vi ber om at kun du som sitter i karantene, og som ikke kan forlate hjemmet, benytter deg av dette alternativet. Vi har også Klikk & hent, der vi pakker varene klart til deg og du selv kommer og henter varene i butikken. Dersom du kun bestiller noen få nøster så er vanlig brevsending det enkleste, da varene havner rett i postkassen din innen få dager.

  Vi lagerfører ikke varene i nettbutikken, da vi plukker fra hyllene i butikken. Derfor kan enkelte varer være utsolgt ved bestillingstidspunkt. Men vi opprettholder den samme frekvensen av bestilling fra leverandørene våre såfremt vi har mulighet, så ventetiden forventes uansett ikke å bli så altfor lang. Vi må allikevel ta forbehold om at dette kan endre seg. På grunn av den økte etterspørselen i nettbutikken så kan det ta noen dager ekstra før vi får pakket og sendt ordren din. Samtidig som vi har begrenset med ansatte på jobb så håper vi på forståelse og tålmodighet for at vi ikke rekker alt i løpet av en enkelt dag. Men vi prøver så godt vi kan, med de ressursene vi har :)

  Dersom du velger hjemkjøring så leveres varene på kveldstid, etter at vi har stengt butikken på Majorstua. Du får en sms når vi er på vei, eller vi ringer deg. Varene settes utenfor døren din.

  Vi håper alle holder motet oppe, og at man gjør det man kan for å beskytte seg. Én ting kan vi allefall glede oss over - våren er på vei :)

 3. Mar 13 2020

  Coronavirus... Disse endringene innfører vi nå!

  Norge er inne i en kritisk fase. Corona-epidemien vokser for hver dag og har store innvirkninger på oss som samfunn. Vår frihet er blitt kraftig innskrenket. For oss som bedrift må vi også gjøre store endringer fremover. 

  Vi har allerede innført nye rutiner, men ser for oss en utfordrende tid fremover som vil endre måten vi driver butikk på. Her er våre nye rutiner per 13.03.2020:

  - vi vasker alle overflater flere ganger om dagen

  - vi holder døren til garnbutikken låst og slipper inn kunder i puljer. Dette for å begrense antall mennesker på et lite område, og for å overholde myndighetenes anbefaling om en avstand på minst 1 meter

  - vi tar ikke imot kontanter nå, kun kortbetaling

  - dersom du er syk, eller mistenker at du kan være smittet av Coronavirus, ber vi om at du holder deg hjemme av hensyn til alle rundt deg

  - vi ønsker max fem kunder i butikken om gangen og låser derfor døren midlertidig hvis antallet overskrider dette

  - vi kommer til å fokusere mer på Klikk & hent og ordre gjort i nettbutikken. Dersom du er student og ønsker å bestille så kan du gjennomføre en ordre som normalt. Send oss en mail til post@tjorven.no med bilde av ditt studentbevis og vi vil gi deg 10% rabatt på kjøpet ditt.

  Som en liten familiedrevet bedrift så må vi nå gjøre alt for å holde hjulene igang. Situasjonen vi er i er krevende, og vi kommer til å gjøre alt vi kan fremover for å holde det gående så langt vi klarer. Vi legger daglig nye planer og strategier for å kunne fortsette som tilnærmet normalt, og skal stå på i denne perioden. Dette tvinger oss alle til å tenke nytt!

  Siden det kommer endringer fra dag til dag vil vi holde dere oppdatert fortløpende på sosiale medier! Vi har allerede lagt planer for de neste ukene og håper kundene våre viser forståelse for situasjonen vi alle sammen er i nå. 

  Per i dag er vi noen ansatte som må være hjemme med barn på grunn av stengte skoler og barnehager. Men enn så lenge så holder vi det gående for full maskin :)