Så måtte Oslo dessverre ut i en ny lockdown...

Men frykt ikke - vi er her! Vi er på plass både i garnbutikken og sybutikken, så selv om vi må holde stengt f.o.m tirsdag 2.mars og t.o.m mandag 15. april så kan du fremdeles få tak i garn, pinner og sysaker! Er det noe man trenger når man må begrense aktiviteten sin, så er det et mykt og godt strikketøy i fanget... Slik løser vi det:

Take-away: Vi er på jobb, og det er nok å gjøre selv om vi ikke kan slippe noen inn i lokalene våre. Dersom du vil hente utenfor butikken så ringer du oss på nr. 22693360 (tastevalg 1), oppgir hva du vil ha og betaler med Vipps mens vi prater med deg. Du kan hente varene dine mellom kl. 10-17 på hverdagen i denne perioden. Vi guider deg igjennom varene våre, farger og materialer og skal gjøre vårt ytterste for at du skal få så god og kyndig veiledning som du ville fått om du hadde vært i butikken :)

Klikk & hent: nettbutikken er åpen 24/7, og du kan velge klikk&hent som et alternativ for raskere levering! Da bestiller du som normalt, velg 'Klikk&hent' som fraktalternativ og så får du en sms når varene dine er klare for henting.

Nettbutikk: du kan bestille hva du måtte ønske i nettbutikken vår og få det tilsendt. Vi sender varer som normalt!

Vi gleder oss til vi kan åpne igjen som normalt, pust med magen og tenk at det blir bedre :) Vi sees snart igjen!