Om oss

Vi åpnet først dørene 15. mai 1995. Den gangen ble butikken drevet av søstrene Tina og Elisabeth, to ambisiøse jenter med røtter fra Majorstua.

I begynnelsen het butikken "Tjorven garn & gaver", og som navnet tilsier så var det den gangen, i tillegg til garn, også et stort og variert utvalg gaveartikler i butikken.

Ettersom tiden gikk og bransjen endret seg, og garnbutikkene i Oslo forsvant én etter én, var det også mye som endret seg hos Tjorven garn & gaver. Kundene ble flere og gaveartiklene måtte til slutt vike for mer garn. Butikkens navn endres også til "Tjorven garn". Vi har aldri vært redde for å satse eller prøve noe nytt, og har flere ganger vært de første i Norge til å presentere nye garntyper eller utenlandske leverandører for kundene våre. Det er på 2000-tallet at strikkeboomen virkelig kommer, og det går til og med gjetord om oss innad i bransjen, siden vi til tider må innføre kølappsystem!

I 2010 starter vi opp Tjorven & Friends, sybutikken vår som spesialiserer seg på alt du måtte trenge av sysaker og tilbehør, i lokalet rett ved siden av garnbutikken. I den senere tid har vi endret navnet på butikken til Tjorven Nål & Tråd, og vi er glade for å kunne tilby denne spesialforretningen sentralt på Majorstua. I 2011 satser vi også på nett og relanserer www.tjorven.no - med nye nettsider og en rikholdig nettbutikk.

Gjennom årene har vi hatt flere spennende prosjekter på gang, og har samarbeidet med flere flinke strikkedesignere. I 2013 ga vi ut det første av mange Tjorven-hefter, som er oppskriftshefter med egendesignede plagg.

Tjorven garn har alltid vært, og fortsetter å være, en familiebedrift, og flere generasjoner fra samme familie har jobbet her, i tillegg til andre flinke ansatte. Tina er fremdeles eier og daglig leder, og er å se i butikken nesten hver dag. Spesielt er det nok hyggelig for henne å kunne jobbe med døtrene sine hver dag - og se hvordan de videreutvikler bedriften og kommer med idéer for fremtiden. I dag teller vi 11 ansatte, som alle er dedikerte til å jobbe hardt og målrettet for at Tjorven garn skal fortsette å være ledende i markedet, både i Oslo og Norge.