En urban og luksuriøs garnkvalitet i en skjønn forening mellom den fineste norske lammeullen og morbærsilke. Garnet består av 70% norsk lammeull fra Norsk Kvit Sau og 30% morbærsilke.

Den norske lammeullen er spesielt kjent for sin ekstra gode spenst og er veldig slitesterk og glansfull. Det er en perfekt kombinasjon med silke som er et tyngre fiber. Spinningen på Osloull er spesielt utviklet for at den skal være ekstra myk rett på huden, og at den skal være ekstra holdbar. Den er også like god i store plagg som små plagg. Gir også ekstra slitestyrke som sokkegarn på grunn av silken.


Garnet er håndfarget hos Oslo Mikrospinneri, som holder til på Grini gård i Oslo. Det at det er håndfarget betyr at garnet har nyanser, fargesjatteringer og at ingen nøster er helt like. Det anbefales derfor at du også passer på å kjøpe nok til et prosjekt, da fargebatchene er små.

Vær oppmerksom på at de mørkeste fargene kan blø litt, så skyll de gjerne i vann før du strikker de med lyse farger.

50 gram = 210 m

Anbefalt pinne: 2.5 - 4 mm

Strikkefasthet: 20 - 28 m på 10 cm

Almondine - kald brun

Mocca - kald brun

Mørk salvie - blågrønn

Oliven - glandfull olivengrønn

Basilikum - basilikumgrønn

Kyss - frisk rød

Solskinn - klar, varm gul

Reinlav - krispi grønngul

Hubbabubba - knall rosa

Skogsbær - mørk rødlilla

Oker - dyp okergul

Kobber - mørk oransje

Rognebær - rustrød

Marokko - klar, frisk blå

Kobolt - klar, klar blå

Kapteinens lue - mørk blå, mot svart

NB! dette produktet er ikke lagerstyrt og enkelte farger kan dermed være midlertidig utsolgt ved bestillingstidspunkt. Tilgjengelighet i nettbutikken gjenspeiler ikke tilgjengelighet i våre butikker.

Produsent
Brands Oslo mikrospinneri
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Osloull
Din vurdering